Mutare pentru TRADITIE in Romania! O fosta campioana se poate lupta din nou cu Steaua si Dinamo! Planul de resuscitare:

Autor: Sport.ro
Luni 31 Martie 2014, 17:13

	Mutare pentru TRADITIE in Romania! O fosta campioana se poate lupta din nou cu Steaua si Dinamo! Planul de resuscitare:

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

FC Clinceni nu are un stadion pe care sa poate juca in Liga I, in cazul in care la finalul play-off-ului de promovare va termina pe una dintre primele doua pozitii.

Asa ca au inceput discutii cu autoritatile de la Pitesti, pentru ca in Liga I sa poata juca pe stadionul Nicolae Dobrin, anunta ProSport.

Mai mult, echipa s-ar putea numi Fc Arges 2014, iar cei de la Clinceni se gandesc tot mai serios sa preia si brandul clubului care a luat titul in Romania de doua ori.

"Licenta o vom lua pe Pitesti. Urmeaza sa am discutii cu dl. Primar vizavi de cum vom colabora. Ramane de vazut daca vom juca cu echipa la Pitesti chiar si in liga secunda. Sunt deschis la orice fel de sprijin venit din Pitesti, la orice fel de asociere sau de disponibilitate. Noi vom veni cu banii si cu niste drepturi de televiziune. Nu avem nevoie de la Primaria Piteşti, doar de cativa sponsori. Eu vin la Pitesti cu o echipa curata, fara datorii, gata sa faca performanta.

Echipa s-ar putea numi FC Arges 2014, intr-o forma s-au alta si pentru a continua traditia echipei emblema din Arges. Ne intereseaza, de asemenea, preluarea brand-ului FC Arges. Pitestiul este un oras al fotbalului, iar pe viitor as vrea ca toti suporterii lui FC Arges sa fie alaturi de aceasta echipa", a spus Dan Lazarescu, presedintele celor de la Clinceni.

Fc Arges l-a dat fotbalului pe marele Nicolae Dobrin, jucator despre care multi spun ca a fost chiar mai mare decat Gheorghe Hagi. Clubul s-a dizolvat in 2013.

FC Clinceni va juca in playoff-ul Seriei 1 pentru promovarea in Liga I.

Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies