Anunt MAXIM facut de VfB Stuttgart! Cum poate juca romanul la una dintre cele mai tari echipe din Bundesliga

Anunt MAXIM facut de VfB Stuttgart! Cum poate juca romanul la una dintre cele mai tari echipe din Bundesliga

► Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!Cum p

Echipa lui Alexandru Maxim, VfB Stuttgart, a anuntat ca si-a prelungit contractul cu Mercedes-Benz Bank, principalul sponsor al echipei! Actuala intelegere expira la finalul acestui sezon, insa noul contract este valabil pana la finalul sezonului 2016/2017.

Noua intelegere va aduce noi beneficii clubului. "Cooperarea din ultimii 2 ani a adus un beneficiu ambelor parti si reputatia Mercedes-Benz Bank a crescut" a declarat Franz Reiner, seful executiv de la Mercedes-Benz Bank. "Cu logo-ul nostru pe tricourile celor de la VfB vorbim, de-a lungul timpului, catre milioane de potentiali cumparatori. Asta ne ofera un impuls in plus".

VfB Stuttgart joaca acum pe Mercedes-Benz Arena, aceasta fiind o parte in plus dintre companie si club. In trecut, stadionul cu o capacitate de 60.000 de spectatori s-a numit Gottlieb-Daimler-Stadion.

Prin acest contract, VfB Stuttgart si-a asigur stabilitatea financiara, echipa dorind sa revina in lupta pentru cupele europene din sezonul viitor. Echipa lui Maxim are insa emotii in actuala stagiune - se afla pe locul 16, care duce la barajul pentru supravietuire. VfB are insa acelasi numar de puncte ca Hamburg, echipa aflata pe locul 17 care duce in II Bundesliga

VIDEO PROTVPLUS.RO

Resturile rachetei chinezești au ajuns duminică în Oceanul Indian. Mare parte din componente au ars la intrarea în atmosferă
BRAT
Modifică setările cookies