Nicolae Dobrin cristian gentea FC Arges numarul 10 Pitesti Liga 2

OFICIAL Campioana istorică a României retrage definitiv tricoul cu numărul 10!

Clubul FC Argeș și primarul Piteștiului, Cristian Gentea, au luat împreună decizia, ca omagiu adus marelui Nicolae Dobrin.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 11:00
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 11:07

FC Argeş a anunţat, joi, la 16 ani de la trecerea în nefiinţă a lui Nicolae Dobrin, retragerea definitivă a tricoului cu numărul 10.

Propunerea a fost iniţiată de primarul Cristian Gentea, scrie news.ro. “Împreună am luat această decizie pentru a onora cum se cuvine munca pe care a depus-o Nicolae Dobrin în slujba Argeşului, devenind astfel un simbol al excelenţei, al pasiunii şi al loialităţii faţă de clubul alb-violet”, notează FC Argeş pe site-ul oficial.

Nicolae Dobrin ”nu a fost doar un mare jucător de fotbal, ci şi un ambasador al României”

Dobrin a fost o figură emblematică pentru FC Argeş şi pentru fotbalul românesc. “El nu a fost doar un mare jucător de fotbal, ci şi un ambasador al României. Driblingurile sale nu doar că au amuţit stadioane întregi, ci au şi făcut ca numele său şi al României să fie scris în publicaţii de pe întreg mapamondul. Contribuţia sa la succesul echipei FC Argeş, atât pe plan intern, cât şi pe plan internaţional, nu poate fi niciodată uitată. Prin retragerea tricoului cu numărul 10, clubul nostru doreşte să asigure că amintirea şi spiritul lui Nicolae Dobrin vor trăi veşnic în inimile tuturor iubitorilor de fotbal din România.

În această zi solemnă, dorim să transmitem familiei lui Nicolae Dobrin, precum şi tuturor suporterilor argeşeni, sentimentele noastre de recunoştinţă şi respect. Nicolae Dobrin va rămâne mereu unul dintre pilonii de bază pe care acest club îşi fundamentează viitorul, iar moştenirea sa cu siguranţă va continua să inspire generaţiile viitoare de fotbalişti români.

A fost cel mai mare şi a fost al nostru. Te vom iubi mereu!”, a menţionat FC Argeş.

Echipa din Pitești are în palmares două titluri de campioană (1972 și 1979).

Foto: Razvan Păsărică/SPORT PICTURES

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!