„Sunt alte echipe mai importante!” Este dorit de FCSB, însă ar putea ajunge în Europa. Noua revelație din Liga 1

FCSB a pus ochii pe fundașul unei rivale din Liga 1, însă un fost antrenor al jucătorului este de părere că acesta ar putea ajunge în curând la o echipă de calilbru din străinătate.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 16:35
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 17:00

Grigore Turda, fotbalistul de 24 de ani al lui FC Argeș, este dorit la FCSB pentru a face cuplu în centrul defensivei cu Vinicius sau Andrei Miron, iasă Adrian Iencsi, fostul său antreor de la Succeava și Pandurii Târgu Jiu, este de părere că acesta ar putea ajunge în viitorul apropiat la o echipă puternică din străinătate.

„FC Argeș este o echipă care joacă fotbal, un fotbal plăcut. O echipă eficientă. În același timp văd că se promovează și jucători tineri. Chiar mă gândesc la Turda. Este un jucător pe care eu l-am promovat. Eu l-am dus, nu știu dacă avea 17 ani împliniți când l-am dus în Liga 2, la Suceava. După aia l-am promovat la Pandurii Târgu Jiu, tot în Liga 2.

Am crezut foarte mult în acest băiat. Un băiat cu un caracter deosebit, cu o educație foarte bună și cu o foarte bună perspectivă, gândeam la acea vreme.

Iată că el a reușit prin muncă și seriozitate să devină un om de bază la FC Argeș și un fundaș care a început să fie la mare căutare. El dacă o ține pe aceeași linie poate deveni un jucător important și la echipa națională.

FCSB nu e echipa de top din România. Sunt alte echipe mai importante la care un fundaș de calibrul lui Turda poate ajunge, de ce nu, la o echipă de calibru din Europa”, a spus Adrian Iencsi, la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Grigore Turda (24 de ani) a ajuns la FC Argeș în 2018, de la Pandurii, iar evoluțiile bune pe care le-a avut după promovarea piteștenilor în Liga 1 au atras atenția mai multor cluburi importante asupra sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies