Replica LPF pentru Gică Popescu. Ce i-au răspuns oficialii Ligii după acuzele aduse pentru amânarea Farul - FCSB 

LPF Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 19:18
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 19:27

Meciul Farul Constanța - FCSB ar fi trebuit să se desfășoare pe 24 octombrie, în cadrul etapei a 13-a din Liga 1.

Partida a fost reprogramată pentru 4 noiembrie, după ce FCSB a cerut amânarea acesteia din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 cu care se confruntă clubul bucureștean, dar și a accidentărilor. 

Gică Popescu, oficial al celor de la Farul Constanța, s-a declarat deranjat de faptul că cererea FCSB-ului a fost acceptată, ținând cont că anul trecut nu a fost îndeplinită o cerere asemănătoare a celor de la Farul (n.r. Viitorul atunci) pentru meciul cu Poli Iași. 

Oficialii LPF au oferit o replică pentru afirmațiile făcute de Gică Popescu.

Având în vedere declarațiile făcute în ultimele zile de dl. Gheorghe Popescu, Președintele clubului FCV Farul Constanța, referitoare la decizia LPF de a reprograma jocul dintre FCV Farul Constanța și FCSB din etapa a XIII-a, facem următoarele precizări:

Dl. Gheorghe Popescu a repetat în mai multe rânduri, pe parcursul ultimelor zile, că FCV Farul Constanța s-a aflat în sezonul trecut, înaintea meciului cu CSM Politehnica Iași, într-o situație identică cu cea în care s-a găsit acum FCSB, având mai mulți jucători accidentați sau infectați cu Covid-19, dar că LPF, în ciuda existenței unor motive identice de amânare, a refuzat cererea formulată de clubul constănțean.

Situația invocată de dl. Popescu nu este asemănătoare și, nicidecum, identică cu cea în care LPF a fost nevoit, din păcate, să decidă reprogramarea partidei dintre FCV Farul Constanța și FCSB. Considerăm că dl. Popescu se află fie într-o eroare gravă, fie este dezinformat în ceea ce privește pretinsa situație ”asemănătoare sau chiar identică” invocată în cadrul aparițiilor sale publice. Pentru informarea justă, completă și transparentă a publicului, vă prezentăm mai jos faptele legate de cererea de amânare a jocului dintre CSM Politehnica Iași și FCV Farul Constanța:

Prin adresa nr. 1568 din 17 octombrie 2020, FCV Farul Constanța a solicitat reprogramarea partidei dintre CSM Politehnica Iași și FCV Farul Constanța (fostă Fotbal Club Viitorul) invocând că ”mai mulți jucători ai echipei noastre sunt indisponibili datorită infectării cu Covid 19, datorită accidentărilor grave suferite și altor probleme medicale”, se arată într-o parte din comunicatul LPF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!