EXCLUSIV Joacă la Rapid și i-a dat pe toți pe spate: ”Mare talent! Îți poate câștiga oricând un meci”

Rapid Adrian Iencsi Albion Rrahmani Superliga Superliga Rapid București LOGO / Sursă Foto - Facebook FC Rapid 1923
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 18:21
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 18:22

Adrian Iencsi (49 de ani), fost secund la Rapid, a fost invitatul emisiunii Emoții Europene, care se vede în fiecare zi de luni până vineri pe Sport.ro și pe VOYO.

Antrenorul din Piatra Neamț susține că nu a mai văzut de mult timp un jucător din Superliga României precum Albion Rrahmani (23 de ani). Kosovarul s-a impus încă de la primele meciuri la Rapid și a făcut o figură frumoasă în sezonul recent încheiat.

Joacă la Rapid și i-a dat pe toți pe spate: ”Mare talent! Îți poate câștiga oricând un meci”

Adrian Iencsi a mai evidențiat că Rrahmani este un caracter deosebit, muncitor și foarte implicat și că poate decide soarta unei partide de unul singur. 17 goluri a înscris kosovarul pentru giuleșteni.

”Cel mai eficient jucător? În primul rând că noi am câștigat multe meciuri pe forța grupului. Eu așa consider. Într-adevăr, vorbeai de Rrahmani. Un jucător de mare calitate. A făcut în multe meciuri diferența. 

E tipul de jucător pe care nu l-am mai văzut de mult timp în campionatul nostru. L-am cunoscut, am lucrat cu el. Are un caracter deosebit. Muncitor, foarte implicat. S-a născut cu un talent foarte mare. E un atacant care oricând îți poate câștiga o partidă.

A ieșit în evidență prin fazele și prin golurile pe care le-a înscris. Dar, noi, ca antrenori, ne bazăm pe forța grupului”, a spus Adrian Iencsi la Emoții Europene.

VIDEO Emisiunea integrală cu Adrian Iencsi la Emoții Europene

Giuleștenii au încheiat pe ultimul loc play-out-ul Superligii României și se pregătesc intensiv de noul sezon.

După 10 etape desfășurate în partea a doua a campionatului, Rapid a înregistrat o singură victorie (2-0 vs. FCSB în ultima etapă), un singur rezultat de egalitate (2-2 vs. FCSB) și opt înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!