Liga 1

„Șeroni taie lemne ca la pădure”. Valeriu Iftime, dezamăgit după eșecul cu Rapid

FC Botoșani a pierdut meciul cu Rapid, 0-2, și a ratat șansa de a urca pe a doua poziție în Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 00:15
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 00:40

FC Botoșani a înregistrat prima înfrângere din acest sezon. În etapa a șasea, moldevenii au fost învinși de Rapid pe teren propriu, 0-2, și au ajuns la 13 puncte după primele 6 partide din Liga 1. 

La finalul jocului, Valeriu Iftime s-a arătat dezamăgit de rezultat și a ținut să menționeze că echipa sa a avut două ocazii de a deschide scorul înaintea giuleștenilor, iar acest lucru a costat-o victoria.  

Sunt un pic trist, am încercat. Cu două ocazii bune, puteam să îi batem. Știam că se apără foarte bine. 

Să vedem cum gestionăm noi tipul ăsta de stare. O înfrângere ca asta îți mai rupe din elan, dar nu cred că trebuie să fim triști cu desăvârșire. Dacă pierdeam în seara asta, nu era o nenorocire. 

Nu am văzut niciodată atât de mulți oameni pe stadion, nici cu Steaua în prima etapă, de asta este păcat. Pe de altă parte, s-au văzut câteva elemente de frumusețe la Botoșani, jucători cu viteză, cu faze, cu pase, dar acesta este fotbalul. 

Au avut un gol și de acolo s-a rupt totul, în condiția în care noi trebuie să marcăm două goluri. Au o galerie extraordinară, sunt absolut convins că dacă vor să ne atace, îi batem noi, dar să vrea să joace fotbal. Știu să se apere, stau la 0-0 și dacă iese ceva, bravo lor. 

Noi nu avem galerie, nu știu ce să facem pentru a o înființa. Trebuie să credem că putem face galerie, pentru că nu o faci la comandă pe hârtie și cu un apel. Galeria înseamnă stare, emoție, noi încă ne lăudăm cu Șofran și Balaban, din păcate. Să mergi prin stradă cu autobuzele, e greu tare. La Rapid e o stare extraordinară și au o echipă bună”, a declarat Valeriu Iftime. 

Cu toate acestea, patronul lui FC Botoșani a avut și un remarcat, pe arbitrul Marcel Bîrsan. 

Arbitrul formidabil de bun, bravo lui, puteau rupe echilibrul în minutul 46, când Șeroni a intrat ca la pădure, tăia lemne”, a declarat Valeriu Iftime. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies