„Nu vreau să mai lucrez cu astfel de antrenori!” Un tehnician din Superliga, blamat de un fost conducător

Marius Croitoru FC Arges Jean Vladoiu Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 12:27
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 12:32

Jean Vlădoiu (54 de ani), nemilos cu un antrenor trecut pe la FC Argeș.

În luna decembrie a anului trecut, Jean Vlădoiu (54 de ani) a renunțat la funcția de manager sportiv pe care o ocupa la FC Argeș, nemulțumit fiind de colaborarea pe care o avea cu tehnicianul Marius Croitoru.

Fostul oficial al clubului din Trivale a evitat să spună lucrurilor pe nume, însă a ținut să puncteze faptul că nu i-a plăcut nimic la Marius Croitoru.

„Am văzut că vor să facă un alt proiect, cu Croitoru antrenor. N-am vrut să fac parte din proiect și m-am retras.

El s-a comportat normal cu mine, dar nu vreau asemenea antrenori. Să mă ferească Dumnezeu să mai lucrez cu asemenea antrenori! Nu sunt genul cu care aș putea lucra.

Nu mi-a plăcut absolut nimic... Începând de la comportamentul lui cu jucătorii și tot ce s-a întâmplat în acea lună de zile. Chiar dacă are performanțele de la Botoșani, dar așa, nu! Nu s-a potrivit deloc la Pitești. Drept dovadă! Nu jocurile slabe și rezultatele pe care le-a avut echipa, ci tot ce s-a întâmplat acolo eu cred că e din cauza lui. Și nu numai a lui”, a spus Jean Vlădoiu, potrivit GSP.

Marius Croitoru a revenit la FC Botoșani

Marius Croitoru a revenit pe banca lui FC Botoșani, iar odată cu această mutare, moldovenii l-au readus și pe Mihai Ciobanu, care va ocupa funcția de „principal” în acte, ca și în primul mandat al celor doi.

FC Botoşani va efectua un stagiu de pregătire în Austria, în perioada 23 iunie - 4 iulie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!