Dezvăluire de senzație: ”În vară, el va fi noul antrenor de la FCU Craiova”

FCU Craiova Adrian Mititelu Marius Croitoru Superliga Logo FCU Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 21:53
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 21:53

FCU Craiova a schimbat din nou antrenorul.

Eugen Trică (47 de ani) l-a înlocuit pe Nicolo Napoli și a debutat cu un rezultat de egalitate în noul mandat (al patrulea) ca antrenor al oltenilor.

Chiar dacă Mititelu a schimbat recent antrenorul, Vivi Răchită nu este convins că patronul de la FCU Craiova ar urma să meargă pe mâna lui Eugen Trică și din sezonul următor.

Vivi Răchită: ”Cotă 1,05 că el va fi noul antrenor”

Marius Croitoru a fost invitat în loja lui Mititelu pentru meciul cu Poli Iași, iar în vară, după ce își va lua licența PRO și va putea fi ”principal” cu acte în Superligă, ar putea fi noul antrenor al echipei, spune fostul jucător de la Steaua și Petrolul.

„Trăiești în prezent, pentru că știi că în vară în pune pe Croitoru. Își termină licența în Moldova, a negociat până să îl pună pe Napoli și i-a spus: 'Nu am licență încă, lasă-mă să îmi iau licența din Moldova și mă pui în vară'.

Cred că se joacă la pariuri, cred că este cotă 1,05 că noul antrenor al Craiovei va fi Croitoru din vară”, a spus Vivi Răchită, la Fanatik.ro.

Marius Croitoru și-a început cariera de antrenor în 2019, ca antrenor al lui FC Botoșani, unde a stat trei ani și a strâns 70 de meciuri, reușind să califice echipa și în preliminariile Conference League, cea mai mare performanță din istoria clubului.

Au urmat alte experiențe mai puțin reușite, la FCU Craiova, FC Argeș și din nou la FC Botoșani, dar a rezistat cel mult cinci luni.

FCU Craiova, aproape de retrogradare

Eugen Trică a fost adus pentru a redresa într-un timp foarte scurt echipa condusă de Adrian Mititelu. FCU Craiova este pe locul 14, cu 17 puncte, la un singur punct în fața primului loc care asigură retrogradarea directă, ocupat de Dinamo.

În următoarea etapă, oltenii vor juca tot în deplasare, în compania celor de la FC Botoșani, ultima clasată.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!