Liga 1

„Mie nu mi-au dat viteză după șapte victorii?!” Sumudică, reacție genială când a fost întrebat despre situația de la FCSB

Situația de la FCSB este una tensionată după remiza cu FC Voluntari. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 20:32
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 20:34

Șapte victorii și o remiză au roș-albaștrii în ultimele meciuri, însă Gigi Becali este extrem de nemulțumit. În ciuda punctelor obținute, patronul a izbucnit după remiza cu FC Voluntari, 0-0, iritat de jocul echipei sale. 

Finanțatorul vicecampioanei României nu este încântat de munca lui Edward Iordănescu de până acum. Becali a mai declarat o dată că nu i se vede mâna antrenorului, iar acum, deși nu l-a criticat direct, alegând să critice jocul echipei, și-a exprimat din nou nemulțumirea. 

Marius Șumudică a fost întrebat despre situația de la FCSB și despre criticile primite de Iordănescu după șapte victorii consecutive. Tehnicianul român a glumit pe seama acestui lucru, reamintind că și el a fost demis, în ciuda faptului că CFR Cluj avea o serie incredibilă în campionat. 

Marius Șumudică: „După șapte victorii mi-au dat viteză!” 

„Păi eu nu am avut șapte victorii și după mi-au dat viteză?! Șapte din șapte și cred că eram la vreo 12 puncte de FCSB și 15 de Universitatea Craiova în momentul respectiv. 

Nu mai vin acasă, am mai spus o dată. Nu sunt nici tipul care să vorbesc urât despre fotbalul românesc, mi-a dat de toate, m-am format, am reușit să antrenez în străinătate”, a spus Marius Șumudică pentru Digi Sport. 

Gigi Becali: „Nu sunt mulțumit! Nu avem niciun fel de noimă!”

„Nu e problema că e mare diferența de puncte, ci de joc. Lumea zice că CFR nu joacă, dar eu văd că joacă. Eu văd că CFR are trasee, pleacă mingea, aduce în bandă. Văd că CFR îi distrug pe adversari, îi năucesc. Eu văd că CFR Cluj joacă fotbal.  

Nu văd trasee, văd vreun traseu? Se joacă ceva? E totul haotic. Să nu interpretați, voi spuneți că Edi, eu nu zic de Edi, nu știu cine, se joacă haotic la noi. Face ce vrea fiecare, driblează, fiecare joacă ce îi place lui. Păi jucăm după ureche? Nu zic de Edi, nu știu cine și așa, am ce să fac? Așa ziceți voi, am zis să fie așa, nu mă bag, să vedem ce iese. 

Nu mă bag, am mai pierdut un an. Rezultatele alea le-a făcut echipa? Păi, sunt date de Dumnezeu.

Eu am văzut, jucăm haotic și nu avem niciun fel de noimă. Fiecare când prinde mingea, să dribleze și cu asta basta. Nu stau să mă supăr cu ce e la fotbal. Fiecare joacă cu ce poate. Aici voiam să văd diferența. 

Am vrut să văd ce a jucat CFR cu Voluntari și ce am jucat noi cu ei. CFR i-a distrus și ei ne-au distrus pe noi. CFR ține mingea la ei, iar noi nu o ținem. Noi nu jucăm fotbal, cum să ai pretenția să luăm puncte. Nu sunt multe puncte, dar nu e perspectivă, că nu se joacă”, a spus Gigi Becali la Ora exactă în Sport. 

VIDEO - Intervenția lui Gigi Becali la PRO X 

Modifică setările cookies