Gigi Becali, dezlănțuit după remiza cu Voluntari: „Nu sunt mulțumit! Se joacă ceva la noi?!” Patronul a răbufnit: „Am mai pierdut un an”

Gigi Becali a vorbit despre prestația echipei sale. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 12:15
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 13:10

Patronul FCSB-ului s-a dezlănțuit după remiza obținută cu FC Voluntari, 0-0. Gigi Becali a vorbit despre momentul în care echipa sa a cerut penalty, punctând că Găman nu ar fi trebuit să arbitreze meciul de aseară, în contextul în care fratele său activează la rivala Universitatea Craiova. 

Becali nu este mulțumit de jocul echipei sale și a făcut o paralelă între prestația lui CFR Cluj și cea a FCSB-ului. 

Gigi Becali: „Nu sunt mulțumit! Nu văd nimic la noi!”

„Nu sunt mulțumit. Nu are dreptate? Dacă ai 11 metri clar și nu îl dă. Nu vreau să mai vorbesc, dar câtă minte să ai, ce  planuri se urmăresc. E clar aici. Ce să caute Găman, el îl are pe fratele lui la Universitatea Craiova. Cum ar fi să îl punem pe fratele lui Vlad să arbitreze?

Nu are rost să mai vorbim, asta este, în România așa se face. Nu e problema că e mare diferența de puncte, ci de joc. Lumea zice că CFR nu joacă, dar eu văd că joacă. Eu văd că CFR are trasee, pleacă mingea, aduce în bandă. Văd că CFR îi distrug pe adversari, îi năucesc. Eu văd că CFR Cluj joacă fotbal. 

Nu văd trasee, văd vreun traseu? Se joacă ceva? E totul haotic. Să nu interpretați, voi spuneți că Edi, eu nu zic de Edi, nu știu cine, se joacă haotic la noi. Face ce vrea fiecare, driblează, fiecare joacă ce îi place lui. Păi jucăm după ureche? Nu zic de Edi, nu știu cine și așa, am ce să fac? Așa ziceți voi, am zis să fie așa, nu mă bag, să vedem ce iese. 

Nu mă bag, am mai pierdut un an. Rezultatele alea le-a făcut echipa? Păi, sunt date de Dumnezeu.

Eu am văzut, jucăm haotic și nu avem niciun fel de noimă. Fiecare când prinde mingea, să dribleze și cu asta basta. Nu stau să mă supăr cu ce e la fotbal. Fiecare joacă cu ce poate. Aici voiam să văd diferența. 

Am vrut să văd ce a jucat CFR cu Voluntari și ce am jucat noi cu ei. CFR i-a distrus și ei ne-au distrus pe noi. CFR ține mingea la ei, iar noi nu o ținem. Noi nu jucăm fotbal, cum să ai pretenția să luăm puncte. Nu sunt multe puncte, dar nu e perspectivă, că nu se joacă”, a spus Gigi Becali la Ora exactă în Sport. 

„Niciodată nu am avut echipă așa de slabă ca acum!”

Totodată, patronul roș-albaștrilor a făcut o paralelă și cu sezoanele trecute, când echipa arăta mult mai bine, după considerentele sale.

„Noi mâncam bătăi, aveam ghinioane, dar mingea era la noi. O să se supere Edi, nu zic nimic de el, eu nu pot să stau să văd cum gâfâie echipa și câștigăm în minutul 90, cu un gol norocos, penalty sau salvează Vlad. Trebuie să le atrag atenția, se joacă după ureche și la viteza a întâia. La a cincea trebuie jocul, să avem automatisme. 

Niciodată nu am avut așa echipă slabă ca acum”, a adăugat finanțatorul.

CITESTE SI
Modifică setările cookies