Doi jucători de la CFR Cluj, propuși la rivala FCSB! Anunțul făcut de Mihai Stoica: „El este interesant!” 

CFR Cluj denis ciobotariu FCSB mihai butean Mihai Stoica Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 21:10
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 21:21

CFR Cluj vrea să scape de mai mulți jucători în această iarnă. 

Oficialii din Gruia și-au ales încă de la începutul lui decembrie care sunt jucătorii pe care nu îi mai doresc la echipă, după cum a anunțat www.sport.ro, urmând să aibă loc câteva plecări de răsunet. Jucătorii vor pleca fie sub formă de împrumut, fie ca transfer definitiv, iar destinațiile lor ar putea fi tot în Liga 1. 

Unii dintre ei au încercat varianta FCSB, după cum a dezvăluit chiar Mihai Stoica, managerul general al echipei. Acesta a vorbit despre plecările de la Cluj, mărturisind că i-au fost propuși doi jucători de la campioana României. 

Oficialul clubului a răspunsînsă tranșant propunerile primite, punctând că niciunul dintre jucătorii care nu au drept de joc nu sunt pe interesul cuiva. 

Mihai Stoica: „Pe cine să intereseze?!” 

„Cineva îmi propunea jucători de la CFR. Îmi spunea că, dacă e adevărat sau nu, eu nu ştiu... Lui Butean, CFR îi datorează 600.000 de euro. Logic, sunt de pe lista lor de transferuri. Nu, nu, chiar nu (n.r. - nu sunt interesanţi pentru FCSB).

Ştiţi ce jucători sunt în afara listei, Hoban, Butean, Ciobotariu, Fofana, Tahiri, Rodriguez, portarul Cristiano. Pe cine să intereseze? Am spus despre jucătorii care nu au drept de joc”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Doi jucători de la CFR Cluj, propuși la FCSB 

Totodată, oficialul vicecampioanei României a dezvăluit numele celor doi fotbaliști care au fost propuși din Gruia pentru echipa pregătită de Toni Petrea. Denis Ciobotariu și Mihai Butean sunt fotbaliștii propuși către FCSB, însă managerul general a argumentat motivele pentru care nu ar avea cei doi loc în echipă. 

„Noi am fost întrebaţi despre Ciobotariu şi Butean. Noi aşteptăm momentul în care să joace Haruţ fundaş central. Îmi place Ciobotariu, e interesant. Acum doi, trei ani îl luam, dar acum avem fundaşi centrali. Mai e Vinicius, ne mai gândim şi la pepinieră”, a comentat managerul general al roș-albaștrilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!