VIDEO Giovanni Becali, prezent la Galatasaray - Marseille pentru a perfecta transferul lui Dennis Man! Anunțul turcilor 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 20:40
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 20:49

Dennis Man pare hotărât să plece de la Parma. 

Galatasaray a transferat în această vară doi români. Alexandru Cicâldău (24 ani) și Olimpiu Moruțan (22 ani) au fost cumpărați pe 6.5 milioane de euro și 4.2 milioane de euro plus un bonus de performanță de 1.5 milioane de euro din Liga 1. 

Însă, Giovani Becali îi mai poate aduce lui Fatih Terim un român în echipă. Jurnalistul turc, Kadir Cetincall, susține că impresarul a fost prezent la meciul Galatasaray - Marseille, câștigat cu 4-2 de gruparea din Istanbul cu un gol înscris de Cicâldău, pentru a perfecta transferul lui Dennis Man (23 ani). 

Agentul lui Dennis Man a fost invitat să vizioneze meciul lui Galatasaray de ieri. Sunt negocieri, dar jucătorul va fi la Galatasary în ianuarie”, a scris Kadir Cetincall pe contul oficial de Twitter. 

De asemenea, insistențele impresarului de a-l transfera pe jucătorul Parmei la Gatalsaray în această iarnă au ajuns și la urechile lui Nicolo Schira, jurnalistului specializat în transferuri.

„Ioan Becali încearcă să-l ducă pe Dennis Man la Galatasaray. Antrenorul Teim îl place foarte mult pe jucătorul român și are o relație bună cu agentul său, dar Parma nu vrea să îl vândă sau să-l împrumute, nici măcar cu opțiune de cumpărare și cere un transfer definitiv pentru Man”, a dezvăluit jurnalistul italian. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!