Florinel Coman l-a șocat pe Gigi Becali: „Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui!” 

Florinel Coman FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 14:45
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 14:48

Gigi Becali (63 ani) a vorbit despre unul dintre jucătorii pe care așteaptă să încaseze o sumă importantă de bani. 

Accidentat în luna august, Florinel Coman a decis să se opereze în Londra pentru pubalgia care nu i-a dat pace în ultimul timp. Astfel, tânărul fotbalist muncește intens pentru a reveni cât mai rapid pe terenul de fotbal. 

Gigi Becali a mers la baza de antrenament după ce a decis să îl demită pe Edward Iordănescu, iar acolo a vorbit cu jucătorii săi și a stat să observe și antrenamentul acestora, sub comanda noului tehnician, Toni Petrea. 

Finanțatorul s-a arătat cu adevărat impresionat de Florinel Coman, jucător pe care începuse să îl critice pentru prestațiile șterse pe care le-a avut în ultimele meciuri jucate. Becali a dezvăluit că l-a urmărit pe fotbalistul de 23 de ani, arătându-se șocat de atitudinea acestuia și dorința pe care a arătat-o pentru a reveni. 

Gigi Becali: „Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui!”

„Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui. De ce spun asta. Nu l-am văzut niciodată cu atâta poftă de fotbal. Vrea să revină cât mai repede pe gazon și să fie mult mai bun decât înainte. Și va fi!

Florinel Coman va fi extraordinar. Va fi bombă! Niciodată nu s-a antrenat așa. Mai are puțin până își va reveni”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro

Coman, gata să revină pe terenul de joc

Jucătorul accidentat în urmă cu mai bine de trei luni este gata să își reia locul în echipă, iar revenirea sa în teren este mai aproape ca niciodată. În cazul în care nu se va mai confrunta cu vreo problemă medicală, Florinel Coman și-ar putea marca revenirea chiar la începutul lui decembrie, în meciul cu UTA Arad. 

În ultimul an, Coman s-a confruntat în repetate rânduri cu o astfel de situație. Tânărul fotbalist a avut nu mai puțin de trei accidentări serioase care l-au ținut departe de teren pentru luni bune.

În acest sezon, jucătorul a bifat doar șapte apariții în tricoul FCSB-ului și a reușit să înscrie un gol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!