Liga 1

FCSB, singură în cursa spre semătura lui Sorescu: ”Când n-ai bani vrei să rezolvi toate problemele cu un singur jucător”

FCSB încearcă să îl transfere pe Deian Sorescu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 09:10
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 09:40

Echipa lui Gigi Becali încearcă să producă o surpriză pe piața transferurilor și să îl aducă pe Deian Sorescu de la Dinamo, marea rivală a echipei. FCSB l-a ofertat deja, însă Dinamo nu a fost de acord cu oferta lui Gigi Becali, cerând o sumă dublă.

Victor Becali, reprezentant al firmei care îl impresariază pe Sorescu, a transmis că FCSB are cea mai mare ofertă depusă pentru Sorescu, de până acum.

  • FCSB, singură în cursa spre semătura lui Sorescu: ”Când n-ai bani vrei să rezolvi toate problemele cu un singur jucător”

”Sorescu este un jucător bun. Nea Mitică a spus de o ofertă pe masă în valoare de 1.700.000 de euro. Nu cred povestea asta! 

De la FCSB există interes (nr. - 700.000 de euro). Dar, știți cum e în astfel de situații? Când n-ai bani vrei să rezolvi toate probleme cu un singur jucător.

Am înțeles că au cerut 1,5 milioane de euro, am citit prin presă. În aceste condiții, transferul e imposibil, pentru că FCSB nu va plăti acești bani. Oferta lor este una onorabilă, totuși!

M-a sunat cineva din Germania, dar când le-am spus de 800.000 de euro n-au mai sunat. Plus că nici contractul pentru el nu era mare, era până în 15.000 de euro. Nu le dau eu sfaturi!”, a mai Victor Becali, la Digisport

CITESTE SI

Modifică setările cookies