EXCLUSIV | Budescu nu se întoarce la FCSB! Destinația surpriză a mijlocașului

Dorit de Becali, Budescu nu revine la FCSB!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 08:30
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 10:47

Fotbalistul ajuns la 32 nu se gâdește înca la revenirea în fotbalul din România. „Budi” și-a ales deja noua destinație. 

Bedescu și-a reziliat contractul cu Damac, club alături de care a reușit să evite retrogradarea în sezonul trecut și va juca în Qatar.

„Un milion de euro pe an, doi ani de zile. I-am zis să stea doi ani acolo să le ia banii și pe urmă să vină la Petrolul”, a spus Vivi Răchită pentru PRO TV.

Gigi Becali, convis că Budescu va mai juca doar la FCSB în România

Patronul FCSB susține că în momentul în care Constantin Budescu a plecat de la FCSB la Al Shabab, în iulie 2018, a obținut o promisiune verbală de la acesta că se va întoarce în România doar la FCSB.

„Nu mă mai întrebați pe mine de Budescu. Eu v-am spus o dată ce înțelegere am avut cu el și în ce condiții pot eu să îl aduc la FCSB. Ați văzut ce a spus Meme de Budescu? V-am spus că îmi place și v-am mai zis că l-am urmărit la națională și am văzut că a slăbit. Dar de Budescu să vorbiți cu Edi și Meme. Ei știu dacă îl vom aduce sau nu”, a susținut Gigi Becali, miercuri (01 septembrie) potrivit ProSport.

Budescu a mai jucat pentru FCSB în sezonul 2017-2018, când a strâns 37 de apariții în toate competițiile, reușind să marcheze de 13 ori și să ofere 12 pase decisive.

1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu, potrivit transfermarkt.com

CITESTE SI

Modifică setările cookies