Liga 1

„El e cel mai bun atacant din România!” Răspuns neașteptat al lui Mihai Stoica înainte de derby-ul cu CFR Cluj: „Nu se poate compara cu altul!”

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 22 din Liga 1, iar meciul se vede LIVE TEXT pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 23:26
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 23:29

Roș-albaștrii au șansa să reducă din diferența de 10 puncte chiar din primul meci al anului, împotriva liderului CFR Cluj, pe Arena Națională. Chiar înainte de duelul care se anunță a fi spectaculos, managerul de la FCSB a făcut o declarație cu totul neașteptată.

Mihai Stoica: „E cel mai bun atacant din România la ora actuală!”

Oficialul roș-albaștrilor a fost întrebat despre cel mai bun atacant din Liga 1, la ora actuală, iar răspunsul său a fost surprinzător. Mihai Stoica nu a ales un jucător de la echipa sa, ci pe Billel Omrani, atacantul rivalei CFR Cluj. 

Atacantul nu s-a pregătit în pauză alături de CFR Cluj, din cauză că a fost infectat cu Covid-19, astfel că Dan Petrescu a anunțatnu va fi folosit în meciul de pe Arena Națională. 

Vestea este văzută ca fiind una bună din punctul de vedere al managerului FCSB-ului, care nu a ezitat să îl laude pe Omrani pentru calitățile sale.

„Omrani este un jucător mult mai tehnic, rafinat. E cel mai bun atacant din România la ora actuală. El, când e sută la sută fizic, nu se poate compara cu un alt atacant!”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport. 

Probleme cu un jucător de la FCSB, anunțate de Mihai Stoica 

Totodată, Mihai Stoica a dezvăluit că există un jucător în lotul echipei lui Toni Petrea care nu poate fi folosit pentru meciul cu CFR Cluj, din cauza unei răceli. Managerul nu a dezvăluit numele fotbalistului, însă a ținut să puncteze că a fost testat de Covid, iar rezultatul a fost negativ. 

„Noi avem un fotbalist important răcit, dar testat negativ pentru Covid-19. Nu vă pot spune cine este. S-a antrenat, dar este răcit. Mai există și astfel de răceli. La ce frig am îndurat în cantonament, parcă era Siberia în câmpul ăla. Nici nu vreau să mă gândesc că vor veni și zile mai friguroase”, a spus managerul roș-albaștrilor. 

Declarațiile lui Dan Petrescu despre Billel Omrani 

„Billel Omrani şi Florin Ştefan au pierdut pregătirea, amândoi au avut Covid. Deci ei sunt singurii jucători în urmă cu pregătirea, dar sperăm să fie 100% până la meciul cu FC Botoşani. Omrani intră în planurile mele, normal... dacă nu se întâmplă altceva, dacă nu vine vreo ofertă... pentru că el mai are doar şase luni de contract. Dar eu sper ca el să semneze. S-a speculat că nu mai am nevoie de el, dar nu e adevărat.

Eu am nevoie de Omrani, aşa cum şi el are nevoie de CFR Cluj. Cel mai bun campionat din cariera lui l-a jucat cu Dan Petrescu antrenor. Iar cele mai bune rezultate ale echipei au fost cu Omrani în teren. El este golgheterul nostru all-time în Europa, aşa că eu mi-l doresc în continuare”, a declarat antrenorul CFR-ului înaintea meciului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies