Liga 1

Duckadam, dezgustat de Mihai Stoica. Motivul pentru care îl face praf pe managerul general de la FCSB

Mihai Stoica a reușit să îl enerveze pe Helmut Duckadam.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 22:19
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 22:37

Fostul director de imagine al FCSB consideră că Mihai Stoica are o atitudine greșită față de antrenorii care pleacă de la FCSB, deoarece de fiecare dată alege să îi critice pe aceștia pentru rezultatele înregistrate de echipă.

Eroul de la Sevilla spune că este dezamăgit că Mihai Stoica că nu l-a apreciat pe Edward Iordănescu, în condițiile în care rezultatele FCSB-ului sub comanda lui au fost remarcabile. Mai mult, Mihai Stoica l-a criticat pe fiul lui Anghel Iordănescu, pe care nu îl consideră demn de postul de selecționer.

"Mihai Stoica nu a fost niciodată un fan al lui Edi Iordănescu. Nu a fost un fan al lui Edi Iordănescu! Ideea este în felul următor, eu mi-aș dori ca Edi Iordănescu să ajungă cât mai rar la poartă cu echipa națională și să câștige cu 1-0 fiecare meci. Până acum am jucat frumos și am pierdut toate calificările. Dacă nu ai fost agreat de Mihai Stoica la FCSB, la final apar aceste declarații.

Eu vreau să-i aduc aminte că el l-a adus pe Ronny Levy, care a stat doar opt etape. Iar după ce a plecat Ronny Levy nu l-am auzit să facă astfel de declarații. Mie mi se pare o declarație deplasată și urâtă, ce a spus despre Edi Iordănescu", a spus Duckadam, la Digi Sport.

Mihai Stoica a oferit și el un răspuns, spunând că, deși nu crede că acesta poate ajuta echipa națională, el este cel ce i-a readus motivația de a fi alături de FCSB.

 "Am fost susținătorul nr 1 al lui Edi și n-am nimic să-i reproșez, poate doar plecarea (în condițiile în care se “făcuse pace”). Poate că a fost sigur că nu va dura mult armistițiul și a ales calea cea mai simplă pentru el, dar nimeni nu-l poate judeca.

Repet, Edi mi-a redat motivația de a mă implica din nou. Pentru asta și pentru colaborarea fără fisură pe care am avut-o îi mulțumesc", a scris MM Stoica.

Modifică setările cookies