GALERIE FOTO Toni Petrea surprinde înainte de FCSB - CFR Cluj: ”Nu cred că va fi decisiv acest meci”

Toni Petrea a prefațat meciul cu CFR Cluj, care este programat duminică. FCSB este obligată să câștige pentru a mai spera la titlu.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 15:47
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 17:57

În cazul unui succes al ardelenilor, CFR s-ar distanța la 13 puncte de urmăritoarea FCSB, echivalentul a șapte puncte în play-off. Cu toate acestea, Petrea spune că nu va fi un meci decisiv.

„Ne așteaptă un debut de an de foc, împotriva echipei de pe primul loc. O echipă care a avut un parcurs incredibil în prima parte a sezonului. Cu 19 victorii și doar 2 înfrângeri, fără niciun meci egal, iar asta spune multe despre forța lor, despre faptul că forțează o echipă puternică, cu jucători experimentați care au câștigat campionate.

  • Florin Tănase

Toni Petrea a prefațat meciul FCSB - CFR Cluj

Știm forța CFR-ului, stilul lor de joc, sper să găsim soluțiile pentru a desface apărarea lor foarte bună pe care o au și să fim inspirați în deciziile pe care le vom lua în preajma porții adverse.

Mai sunt multe meciuri de disputat, multe puncte puse în joc. Chiar dacă vom reuși să câștigăm mâine seară, ne-am apropia puțin, dar mai avem de tras. Trebuie să venim din urmă, să luăm fiecare joc în parte și să ne gândim de fiecare dată la victorie. E un meci important, dar nu cred că va fi decisiv acest meci”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj va avea loc duminică, pe Arena Națională, de la ora 20:00, și va fi condus de la centru de Sebastian Colțescu. După meciul cu CFR, pentru vicecampioana României urmează derby-ul local cu Dinamo.

Modifică setările cookies