Liga 1

Reacția lui Mihai Stoica, după ce a auzit că Alexandru Chipciu semnează cu Universitatea Craiova

Alexandru Chipciu (32 de ani) va părăsi CFR Cluj în această iarnă și va semna cu Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 21:10
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 21:11

Anunțul a fost făcut de impresarul Ioan Becali, duminică dimineață, care a explicat că numirea lui Marian Copilu în funcția de președinte la Universitatea Craiova este unul dintre motivele pentru care Chipciu a ales să facă acest pas.

Mihai Stoica: "Nu mă surprinde nimic la Chipciu"

Mihai Stoica a colaborat cu Alexandru Chipciu în perioada petrecută de mijlocaș la FCSB, iar managerul general al bucureștenilor a comentat scurt decizia luată de fotbalistul născut la Brăila.

"La Chipciu nu mă mai surprinde nimic. Dacă a avut de ales între Turcia, unde primea un salariu mult mai mare, și între CFR, și el s-a dus la Cluj... E problema lui. Nu mă surprinde nimic la Chipciu", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

În Liga 1, Chipciu a mai jucat la FC Brașov, FCSB și CFR Cluj. Alături de formația din Gruia, mijlocașul a câștigat două titluri în Liga 1 și a marcat cinci goluri în 69 de meciuri jucate.

Tarnsferul anunțat de Ioan Becali este surprinzător, mai ales că, în urmă cu câteva zile, finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a declarat că nu se pune problema ca Alexandru Chipciu să îmbrace tricoul alb-albastru.

„Nu, nu se pune problema să vină Chipciu la noi, nu a fost nicio discuție în acest sens. Avem negocieri cu doi fundași centrali, și cu un jucător care poate juca în față, pe toate trei posturile, dar nu e niciunul dintre numele care au apărut în presă”, a precizat Mihai Rotaru. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies