Mihai Stoica Dragos Nedelcu farul FCSB Superliga

Clubul din România cu care FCSB poartă discuții pentru împrumutul lui Nedelcu! Mihai Stoica a confirmat

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit cu ce club discută vicecampioana României pentru împrumutul lui Dragoș Nedelcu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 08:24
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 08:31

Mijlocașul român a fost împrumutat în vară la Fortuna Dusseldorf, în 2.Bundesliga, dar germanii nu au fost mulțumiți de evoluțiile sale, astfel că acesta urmează să se întoarcă în Liga 1, dar nu la FCSB. Clubul condus de Gigi Becali poartă discuții pentru a-l împrumuta din nou pe Nedelcu, de data această la Farul.

Discuții pentru împrumutul lui Nedelcu la Farul

"A fost o discuţie. Nu am semnat niciun... Poate merge la orice echipă din Liga 1. A avut patronul nişte discuţii. Cu Farul, da. Din moment ce a fost împrumutat un an, nici măcar el n-a venit cu propunerea de a reveni la FCSB. El m-a sunat şi m-a întrebat dacă poate merge în Liga 1", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Dragoș Nedelcu este un produs al Academiei Hagi, fiind și campion al României cu FC Viitorul în 2017. Tot în acel an, constănțenii l-au vândut pe mijlocașul român la FCSB, pentru aproximativ două milioane de euro, însă Nedelcu nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și a fost cedat temporar la Fortuna Dusseldorf, în vara anului trecut.

Reprofilat pe postul de fundaș central atât la FCSB, cât și la Dusseldorf, Nedelcu a jucat în doar 11 meciuri la formația din liga a doua germană, iar jurnaliștii nemți au susținut în mai multe rânduri că internaționalul român nu are calitățile necesare pentru poziția de stoper.

10 meciuri (565 minute), o pasă de gol și trei cartonașe galbene a strâns Dragoș Nedelcu la Fortuna Dusseldorf

400.000 de euro este cota de piață a lui Dragoș Nedelcu, conform Transfermarkt

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!