Fotbal intern

Reacție de milioane "marca" Dan Petrescu, în cazul lui Billel Omrani 

FCSB - CFR Cluj, meci din etapa a 22-a a Ligii 1, are loc duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 19:01
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 19:18

Vârful de sabie al lui Dan Petrescu, Billel Omrani, nu a efectuat pregătirea din Spania cu echipa din Gruia după ce a rămas blocat în Franța. Atacantul a fost depistat cu Covid-19 și nu a mai putut ajunge în cantonament.

Intrat în ultimele șase luni de contract, jucătorul format la academia lui Marseille pare că-și va prelungi contractul cu formația patronată de Ioan Varga. 

  • Dan Petrescu

Dan Petrescu: "Omrani intră în planurile mele, normal!"

În stilul său caracteristic, antrenorul campioanei susține că Omrani are nevoie de CFR, deși francezul e unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1. Tactică sau nu, rămâne de văzut dacă Omrani va continua cu CFR. 

"Billel Omrani şi Florin Ştefan au pierdut pregătirea, amândoi au avut Covid. Deci ei sunt singurii jucători în urmă cu pregătirea, dar sperăm să fie 100% până la meciul cu FC Botoşani. Omrani intră în planurile mele, normal... dacă nu se întâmplă altceva, dacă nu vine vreo ofertă... pentru că el mai are doar şase luni de contract. Dar eu sper ca el să semneze. S-a speculat că nu mai am nevoie de el, dar nu e adevărat", a spus Petrescu.

Petrescu: "Cel mai bun campionat l-a făcut Omrani cu Dan Petrescu antrenor"

Și a continuat: "Eu am nevoie de Omrani, aşa cum şi el are nevoie de CFR Cluj. Cel mai bun campionat din cariera lui l-a jucat cu Dan Petrescu antrenor. Iar cele mai bune rezultate ale echipei au fost cu Omrani în teren. El este golgheterul nostru all-time în Europa, aşa că eu mi-l doresc în continuare. 

Dar un jucător în ultimele şase luni poate decide ce vrea. În această situaţie mai sunt Mike Cestor, Mateo Susic şi Cristian Bălgrădean. Cu ei conducerea vorbeşte despre prelungire şi aproape toate cazurile astea sunt rezolvate. Deci pe toţi pe care i-am spus îi doresc în continuare", a mai afirmat Dan Petrescu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies