Liga 1

Mihai Stoica îl taxează pe Dan Petrescu înaintea meciului direct: „Nu suport balivernele! Da, mă, nu existați!”

Războiul declarațiilor a început deja între FCSB și CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 21:56
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 22:04

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni pe 23 ianuarie, de la 20:00, în runda 22 din Liga 1, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Iar înaintea duelului, Mihai Stoica îl taxează pe Dan Petrescu, care a afirmat că presiunea este pe jucătorii săi, ci nu pe elevii lui Toni Petrea.

„Cea mai mare presiune o are CFR. Cei de la FCSB nu au presiune, indiferent de rezultat. Eu văd o presiune mare pe jucători, dar presiunea mult mai mare o avem noi, faţă de cei de la FCSB”, a declarat Dan Petrescu.

La auzul acestor vorbe, managerul general al FCSB-ului i-a amintit lui Petrescu că presiunea este întotdeauna pe cluburile cu tradiție. De asemenea, Mihai Stoica a invocat un episod comun cu antrenorul clujenilor, când ambii activau la Unirea Urziceni, iar după victoria cu Rangers din Champions League nu au stârnit deloc atenția presei. 

Mihai Stoica: „CFR din partea cui să aibă presiune?”

„'Noi nu avem presiune, cum să avem noi presiune? A fost presiune la Steaua, la FCSB? La noi n-a fost nicio problemă, niciodată. Cred că au o presiune imensă ei, cred că CFR e cea mai mediatizată echipă, probabil, din Europa, cu suporterii care năvălesc... Am auzit că se antrenează cu stadionul plin. Nu mai vin la meciuri, dar...'.

Sunt chestii aşa să ne aflăm în treabă. Vorbim ca să spunem cuvinte. Presiune în România e la Steaua (n.r. - FCSB), apoi la Rapid, Dinamo, la Craiova acum. CFR din partea cui să aibă? Nu există! Vorbesc în cunoştinţă de cauză. La Urziceni, ştii ce presiune aveam? Abia bătusem Rangers, pe Ibrox, şi ne aşteptau ziarele. Pe pagina a patra eram, în subsol. Acolo era victoria Urziceniul. Prima era cu Steaua, a doua tot cu Steaua, a treia era cu jumătate Steaua, jumătate Dinamo. Pe a patra pagină, sus, era Dinamo şi jos era Urziceni. Aia era presiunea. Jucătorii au fost mâhniţi: 'Nu existăm'. 'Da, mă, nu existaţi, că asta e realitatea'.

Nu există presiune la echipele de provincie, poate la Craiova. Uitaţi presiunea! Se discută despre o echipă care e la 10 puncte de locul al doilea. Din 21 de jocuri a câştigat 19. Nu suport balivernele. Îmi place să vorbesc cu argumente. În cupele europene există presiune, dar acum nu vorbim despre cupele europene. Vorbim despre FCSB - CFR, la distanţă de 10 puncte”, a declarat Mihai Stoica pentru TelekomSport.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies