„De ce nu se pune un televizor?!” Reacție dură a lui Săndoi după înfrângerea cu CFR: „Cum să nu-ți iei câmpii?” 

Chindia Târgoviște a pierdut meciul cu CFR Cluj din etapa cu numărul 18, 0-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 11:14
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 11:16

Ardelenii au înscris prin Omrani după ce balonul îl lovise în mână pe Costache înainte să ajungă la atacant, însă arbitrul a validat reușita în defavoarea grupării lui Emil Săndoi. La finalul meciului, târgoviștenii au reclamat faza controversată, criticând dur arbitrajul. 

Mai mult, Costache a vorbit la finalul meciului, iar explicația sa de la fază a fost cu totul neașteptată, spunând că oricum nu ar fi recunoscut dacă îl lovea în mână balonul. Jucătorul campioanei a punctat și că în cazul în care l-a atins în mână, nu a simțit din cauza bandajului pe care îl purta. 

Emil Săndoi: „Nu înțeleg de ce nu se pune un televizor?!”

Antrenorul Chindiei a pus din nou problema implementării sistemului VAR în Liga 1, punctând că până atunci, ar fi trebuit măcar amplasat un televizor pe teren, astfel încât fazele să fie revăzute. 

„Mai puțină importanță are declarația lui Costache. El e normal să-și apere interesul clubului la care activează, cu toate că, dacă vă aduceți aminte, la un meci din campionatul trecut, tot cu CFR Cluj, Pițian nici n-a făcut henț, l-a șters mingea puțin pe mână, iar el a recunoscut după meci că a fost henț. 

Vedeți, Pițian a recunoscut și a zis că l-a șters pe degetul mic de la mâna stânga. Jucătorilor mei, de foarte multe ori, le-am spus ca în careu să nu cerșim lovituri de la 11 metri, iar comportamentul pe care îl avem față de arbitri să fie unul decent. Atunci când protestăm, să fie cu mâinile la spate, civilizați, să vorbim frumos. La un moment dat, auzisem că se vorbea că Florea cerșește 11 metri de fiecare dată, dar în niciun caz nu cred că s-a acordat ușor.

Toate astea se rezolvă cu VAR-ul. Dacă ar fi VAR și cerșește unul penalty, automat se alege cu cartonaș galben. Deci e normal că lași loc de intrepretări. La noi mereu trebuie să existe loc de interpretare. Cred că sunt două luni de când am spus-o, nu știu dacă a spus și Mihai Stoica, dar eu nu înțeleg de ce nu se pune un televizor și să vedem reluările de la televizor? Stăm 30 de secunde, ne oprim toți, cât durează? Să se ia decizia corectă! Noi lăsăm loc de a trișa. Vedeți și dumneavoastră ce decizii s-au luat împotriva Chindiei. E corect să se întâmple așa? De ce să fie dezavantajul ăsta pentru unii? Cum să nu-ți iei câmpii de fiecare dată?”, a declarat Săndoi la PRO X. 

Modifică setările cookies