Chindia Targoviste Daniel Pancu Emil Sandoi Rapid Superliga

"Săndoi merită un Oscar pentru ce a făcut". O legendă a Rapidului, cuvinte de laudă pentru tehnicianul Chindiei 

Chindia Târgoviște a făcut egal cu Rapid, scor 2-2, în etapa a 16-a din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 23:19
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 23:31

Echipa antrenată de Emil Săndoi a jucat o bună parte a meciului în nouă oameni, iar până în ultimele secunde a condus cu 2-1. Golul egalizator a venit dintr-o poziție de offside, iar Daniel Pancu a remarcat strategia câștigătoare a tehnicianului celor de la Chindia. 

"Trebuie felicitat Emil Săndoi. Un mare Oscar pentru modul în care a gândit la pauză, jucând în 4-3-1. În opt poți să te aperi contra zece, dar să reziști la atacuri în valuri-valuri era imposibil. De asta era nevoie de un jucător care să țină mingea și să poate pleca pe contraatac. Sunt cazuri rare ca o echipă să marcheze două goluri în opt oameni.", a declarat Daniel Pancu la DigiSport Special. 

Chindia Târgoviște și Rapid au făcut spectacol pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești. Chindia, cu doi oameni în minus, după eliminările lui Corbu și Căpușă, a marcat de două ori în poarta giuleștemilor, care au egalat abia în minutul 89, din ofsaid.

Brigada consusă de Chivulete i-a eliminat doi oameni Chindiei și au validat un gol dintr-o poziție clară de offside, în finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!