Liga 1

„Lipsă totală de fair play!” Săndoi, dezamăgit după înfrângerea cu FCSB: „Nu pot să îi felicit pe cei de la FCSB!” 

Chindia Târgoviște a suferit prima înfrângere după cinci meciuri consecutive. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 23:51
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 23:52

Târgoviștenii au pierdut meciul cu FCSB, 0-1, de pe teren propriu, cu un gol înscris în prelungiri, după un penalty oferit în urma unui henț al lui Iacob în careu. Echipa lui Emil Săndoi a început meciul în dezavantaj, după ce a rămas în inferioritate numerică din minutul 8, în urma unei intrări dure a lui Kocic la Vali Crețu. 

La finalul meciului, Săndoi a vorbit despre eliminare, spunând că nu a fost una corectă. Totodată, antrenorul a ținut să puncteze că Vali Crețu ar fi trebuit să fie eliminat, după ce l-a lovit cu cotul pe un jucător de la Chindia. Mai mult, tehnicianul i-a acuzat pe jucătorii roș-albaștrilor de lipsă de fair play.

„E o lipsă totală de fair play!”

„Nu m-am uitat, nu știu dacă o să mă uit în curând la fazele de azi. S-au făcut greșeli, nu vreau să condamn pe nimeni, dar și la cartonașul roșu primit, un jucător de-al nostru joacă mingea, indiferent de intrare, nu e intensitatea atât de mare și nu este clar intenție. 

Să joci cu FCSB, o echipă mare și să lași o echipă în 10 oameni, nu cred că a fost un joc atât de periculos încât să dai cartonaș roșu. A fost o fază cu Popadiuc, a fost lovitură intenționată și nu s-a dat roșu. După meciul ăsta, nu pot să îi felicit pe cei de la FCSB, noi jucând în 10 oameni din minutul 8, nu știu dacă au avut ocazii clare. Am demonstrat și în condițiile acestea. 

E o lipsă totală de fair play. În repriza a doua, când aveam jucător la pământ, s-a aruncat mingea în out și nu a fost repusă și dată nouă. Nu vreau să acuz, îl apreciez pe domnul Iordănescu, dar pe jucătorii de la FCSB nu îi pot felicita. E o fază care se întâmplă peste tot în lume asta. Că nu pot ei să ne felicite, nu e problema noastră. 

Ce să facem când jucăm din minutul 8 în 10 oameni? Și nu am încercat să facem și faza ofensivă? Nu cred că putem fi acuzați de anti-joc. Că ne urmărim interesul, da, îl urmărim pe al echipei noastre. Mi-am felicitat jucătorii pentru cum au stat în teren și cum s-au prezentat în această seară. 

Cred că dacă rămâneam 11 contra 11 poate că rezultatul nu ar fi fost cel de pe tabelă. Când ai parte de un asemenea dezechilibru, nu e fair play. Eu pe Edi Iordănescu nu l-am felicitat pentru jocul din seara asta, ci pentru tot ce face la FCSB”, a spus Săndoi la final.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies