Emil Sandoi Chindia Targoviste Superliga Emil Sandoi

Săndoi se simte nedreptățit după egalul cu Rapid: "Mi-e rușine de greșelile lor, e frustrant"

Cu doi oameni în minus, Chindia a fost aproape să o învingă pe Rapid, scorul final fiind 2-2.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 23:47
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 23:52

Trupa lui Emil Săndoi a luptat eroic și, deși au pierdut un om în minutul 32 și un al doilea în minutul 45, au reușit să marcheze de două ori, însă au scăpat victoria printre degete. Rapid a egalat în minutul 89, din ofsaid.

Antrenorul Chidniei, Emil Săndoi, s-a declarat nedreptățit și devstat după meciul cu Rapid.

Sunt epuizat, e normal, nu e corect, nu știu ce se întâmplă, mi-e rușine mie, toți băieții sunt distruși, mi-e rușine, nu știu ce să le spun în cabină în momentul acesta. Domnule, când e un ofsaid atât de clar, cum să nu ridici fanionul?!

Nu mă interesează că a fost în Liga Campionilor, toți trebuie să ne facem meseria. E clar ca lumina zilei, nu pot să mă ascund după degete, nu-mi explic! Îmi dau cuvântul de onoare cum poți să judeci pe invers o fază decisivă? Cine plătește greșeala asta? Aveam două puncte în plus, cine plătește pentru greșelile astea flagrante?

Îmi vine să o iau de unul singur, să merg o noapte întreagă! Nu se poate așa ceva! Eliminare în minutul 35, alt roșu în minutul 45, dai două goluri, ajungi în ultimele secunde, e frustrant.

Nu se poate așa ceva, puțin respect pentru munca pe care o facem! Chiar mi-e rușine! Ne ducem la Sepsi cu 3 suspendați, avem accidentări. Am arătat bine, dar nu e posibil să ni se ia din munca noastră

Nu-l cunosc, îi salut mereu pe arbitri, dar puțin respect. Îmi place Rapidul, nu am nimic cu ei, i-am avut elevi pe Săpunaru, pe Dragoș Grigore, sunt acolo sus în clasament, dar poate ierarhia nu ar fi fost asta.

Au muncit ca niște robi pe teren, am avut ocazii, nu știu câte echipe reușeau asta. Cică suntem defensivi, acumulăm puncte cu mijloacele noastre. Nu știu dacă Rapid a avut ocazii clare, doar centrări pe sus. Noi plătim pentru greșelile noastre, dar alții merită să nu să plătească?”, a fost tirada lui Emil Săndoi după meci. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!