VIDEO EXCLUSIV Antrenorul din Liga 1 care nu se mai uită la meciurile din campionat: "Nu știu dacă am fost vreodată așa dezamăgit"

Greșelile de arbitraj l-au determinat să ia această decizie.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 10:55
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 11:04

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, a acuzat din nou greșelile de arbitraj comise împotriva echipei sale, după meciul cu CFR Cluj, pierdut de gruparea din Târgoviște, scor 0-1.

Emil Săndoi nu se mai uită la meciurile din Liga 1

Chindia a acuzat un henț comis de Costache la faza unicului gol al meciului de la Ploiești, când arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.

Nemulțumirea celor de la Chindia vine la doar o etapă după golul din ofsaid marcat de Rapid contra târgoviștenilor, prin care giuleștenii au obținut un punct, scor 2-2. Emil Săndoi spune că nici măcar nu mai are puterea să se uite la meciurile din Liga 1, după erorile împotriva formației sale.

"Nu m-am uitat dacă a fost henț, credeți-mă că nici n-am citit nimic, nici nu m-am uitat la Farul - Rapid. Urmăresc emisiunile dumneavoastră, dar nu-mi vine să mă mai uit la meciurile din campionatul nostru. Studiez doar adversarii pe care îi întâlnim, dar sunt atât de dezamăgit cum nu știu dacă am fost vreodată în cariera mea de jucător și antrenor. Nici când am fost accidentat! 

Ieri, după meci, am luat o captură a imaginii de la 11 metri o captură de la meciul cu Steaua și o captură de la hențul făcut de CFR în careul nostru. Costache zici că o ia la subraț și merge cu ea, dar imaginile de stop cadru sunt identice. Nouă ni se acordă cu FCSB în minutul 90 și ceva, în ultimele secunde, iar de ce la faza cealaltă se judecă complet diferit?", a declarat Emil Săndoi, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Modifică setările cookies