"Zambeste un pic la mine!" Moment emotionant in ambulanta dupa ce Mihaila si-a revenit: reactia medicului care i-a acordat primul ajutor
Sambata 03 Noiembrie 2018, 00:09

"Zambeste un pic la mine!" Moment emotionant in ambulanta dupa ce Mihaila si-a revenit: reactia medicului care i-a acordat primul ajutor

Valentin Mihaila, pustiul Craiovei, a trecut printr-o experienta groaznica.

In minutul 10 al partidei dintre Iasi si Craiova, Laurentiu Rus l-a lovit cu mana in gat pe Mihaila care s-a prabusit inconstient pe teren. Jucatorul Craiovei a fost transportat la spital.

Mihaila si-a recapatat constiinta in ambulanta si a fost incurajat de unul dintre oficialii Craiovei. Lucian Pretorian, managerul echipei din Banie, a fost primul care a interactionat cu jucatorul.

"Stiu ca nu iti amintesti nimic, ai fost inconstient. Acum esti bine, nu? Zambeste un pic la mine. E normal sa nu-ti amintesti. Te-ai lovit si ai fost un pic inconstient"
, au fost cuvintele lui Pretorian catre Mihaila, conform TelekomSport.

"Jucatorul a prezentat o scurta pierdere de constienta, din cauza unei posibile comotii cerebrale. Este transportat la spital, unde se vor efectua investigatii suplimentare. A fost transportat constient, stabil hemodinamic si respirator", a declarat si Diana Zinovei, medicul de pe ambulanta care i-a acordat primul ajutor lui Mihaila.

sursa foto: TelekomSportVIDEO PROTVPLUS.RO

Dăncilă, scrisoare pentru Iohannis. A trimis din nou propunerile de numire a lui Mircea Drăghici și a Olguței Vasilescu