Primele vesti despre starea lui Mihaila si motivul incredibil pentru care ambulanta a intrat pe teren dupa un minut! Colegii s-au asezat in genunchi sa se roage | FOTO
Vineri 02 Noiembrie 2018, 21:19

Primele vesti despre starea lui Mihaila si motivul incredibil pentru care ambulanta a intrat pe teren dupa un minut! Colegii s-au asezat in genunchi sa se roage | FOTO

Momente absolut socante si tragice pe stadionul din Iasi.

UPDATE: Valentin Mihaila, si-a revenit, este constient, si a fost transportat la spital pentru a i se face o tomografie computerizata.

Ambulanta a avut nevoie de un minut pentru a intra pe teren, desi toti jucatorii de pe teren, precum si arbitrii faceau semne disperate. Potrivit primelor informatii, medicii nu erau in acel moment in ambulante si nu erau atenti la desfasurarea evenimentelor de pe teren.

Mihaila a fost transportat la spitalul din Iasi dupa ce a fost mutat in cea de-a doua ambulanta. Jucatorul Craiovei a stat 25 minute la stadion, in ambulanta, inainte ca medicii sa decida ca acesta trebuie transportat la spital.


In minutul 10 al partidei, Rus l-a lovit intentionat pe Mihaila cu mana in gat. Pustiul in varsta de 18 ani al Craiovei a cazut imediat la pamant. Rus a fost eliminat direct, insa tanarul jucator al Craiovei a avut nevoie de interventia medicilor.

Au fost momente dramatice la Iasi. Ambulanta a venit dupa aproximativ un minut, perioada in care atat arbitrii, cat si jucatorii faceau semne disperate ca medicii sa intervina cat mai repede.

Martic, coechipierul lui Mihaila, s-a asezat in genunchi si a inceput sa se roage cu lacrimi in ochi pentru colegul sau.

sursa foto: captura DigiSportFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
Oraşul Paradise, transformat în iad. După ce au rămas sub cerul liber, localnicii sunt loviţi şi de epidemii