„Am avut un jucător care a căzut din picioare, l-am găsit pe jos!” Dezvăluiri incredibile ale lui Iordănescu 

FCSB a câștigat meciul cu FC Argeș, 2-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 00:14
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 11:43

Roș-albaștrii s-au impus în meciul cu FC Argeș, în ciuda problemelor de lot pe care le-au avut și încă le au din cauza accidentărilor, dar și a focarului de Covid-19. Mulți dintre jucătorii lui Iordănescu au fost infectați, astfel că au stat departe de terenul de joc pentru mai bine de două săptămâni. 

Revenirea nu a fost ușoară, însă unii dintre ei au trecut prin clipe care nu au fost deloc ușoare, după cum a dezvăluit chiar tehnicianul la finalul meciului cu piteștenii. Iordănescu, deși nu a dorit să dea nume, a mărturisit că unul dintre fotbaliștii săi s-a aflat într-o stare atât de gravă încât a căzut din picioare și a fost găsit de secundul său.

  • Antrenamente FCSB

Edi Iordănescu: „Am trecut prin momente cumplite!”

Cred că meciul cu Farul nu se va juca doar dacă nu se dorește. Dacă petreceați cu noi o zi, două și vedeați prin ce am trecut, cum erau jucătorii...am avut jucător, fără să îi dau nume, nu vreau să căutați și să speculați, care a căzut din picioare, efectiv și l-am găsit pe jos. Colegul meu, Alex, secundul meu, a intrat în cameră și era pe jos. Nu a fost ușor. 

Doar cei fără minte și cei rău intenționați pot comenta astfel de lucruri despre echipa asta și despre faptul că nu am vrea să jucăm. Am trecut prin momente cumplite, foarte greu, o stare de spirit foarte greu de gestionat, o echipă în care toți băieții au fost cu capul în pământ și ne-am fi dorit foarte tare să jucăm meciul cu Farul așa cum era programat, cum ne-am fi dorit și mai tare să jucăm meciul din Cupă.

Mi-a fost foarte greu să accept și să diger ideea, cum le-a fost și băieților, că nu putem juca, mai ales la culoarul pe care îl aveam”, a spus Iordănescu la conferința de presă.  

Modifică setările cookies