VIDEO „Vom discuta despre viitorul nostru împreună!” Edi Iordănescu, mesaj clar după ce Becali a criticat public jocul echipei

Relația dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu s-a răcit, după ce patronul FCSB-ului a criticat jocul echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 18:35
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 18:41

Becali și-ar dori ca echipa sa să joace un fotbal spectaculos, combinativ, în timp ce antrenorul Edi Iordănescu preferă un joc mult mai pragmatic, care să-i aducă puncte.

Deși Gigi Becali a încălcat protocolul semnat cu Edi Iordănescu și a criticat public echipa, antrenorul vicecampioanei pare că face un pas în spate și spune că îl așteaptă pe patronul FCSB la discuții în momentul în care acesta nu va fi mulțumit de rezultatele echipei.

„Ca să comentez ce a apărut în această perioadă ar însemna să mă pierd în amănunte, în detalii și să alimentez și mai mult aceste speculații. Eu știu că am fost dorit aici cu insistență, că mi s-au acceptat condițiile, asta înseamnă încă un plus în sensul ăsta, că s-a dorit aducerea mea. 

Datoria mea este să satisfac suporterii, prin îndeplinirea obiectivelor, datoria mea este să satisfac patronul, să îl mulțumesc, să îl răsplătesc pentru încrederea acordată. 

Când tragem linie să fim campioni, dacă se poate. Știm că drumul este foarte lung, știm că adversarii sunt competitivi și au multe calități pentru lupta la tilu și nu ne va fi ușor. Restul, am un contract, vin în fiecare zi cu energie, determinare, ambiție, entuziasm. Încerc să dau totul ca să ajut echipa, băieții individual, să fie din ce în ce mai bun, să crească automat și pe parte colectivă. 

Dacă va veni o zi în care patronul nu va mai fi mulțumit de munca mea, atunci cu siguranță mă va apela, vom sta și vom discuta despre ce înseamnă viitorul nostru împreună și al echipei. Eu am încredere foarte mare în acest grup de jucători, cred că progresul va veni în timp, sunt semnale pe care deja le primesc la antrenamente, asta îmi dă încredere, știu că suntem pe drumul bun, dar am avut foarte multe probleme. 

Venim după șase victorii, e puțin ciudat pentru mine ca după șase victorii consecutive să vorbim despre probleme, trebuie să vorbim despre liniște. Dacă acum vorbim despre probleme, ce ar însemna, dacă echipa pierde un joc? Ăsta este sportul, ăsta este fotbalul, muncim în fiecare zi să fim mai buni și în final să fim campioni”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș.

FCSB primește, duminică, de la ora 21:30, vizita formației FC Argeș, în etapa a paisprezecea a Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies