Edi Iordănescu se confruntă cu o nouă problemă după ce FCSB a scăpat de focarul de coronavirus: „Asta s-a întâmplat!”

Edi Iordănescu (43 de ani) a scăpat de COVID-19 și a revenit, la începutul acestei săptămâni, la antrenamentele echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 22:15
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 22:38

Alături de el au revenit alți câțiva jucători, care și-au reluat și ei pregătirile, însă Iordănescu a dezvăluit în cadrul conferinței susținute înaintea meciului cu FC Argeș că echipa sa se confruntă cu o nouă problemă.

Potrivit antrenorului de pe banca FCSB-ului, toți jucătorii care au fost bolnavi de COVID-19 au acum probleme cu respirația.

„Avem jucători cu probleme la respirație, chiar dacă au început antrenamentele. De când am venit, n-am avut nicio zi în formulă completă. Când am început să recuperez dintre jucătorii accidentați, a venit problema cu infectările. Ne afectează.

N-am putut să jucăm nici măcar un amical în această perioadă. Sper ca la ora partidei cu FC Argeș să strângem rândurile și să obținem toate cele 3 puncte”, a declarat Iordănescu Jr. la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș.

FCSB primește, duminică, de la ora 21:30, vizita formației FC Argeș, în etapa a paisprezecea a Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies