Liga 1

Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit despre varianta cu Edi Iordănescu selecționer

FRF îl vrea pe Edward Iordănescu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 16:00
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 16:11

Actualul antrenor al FCSB ar putea ajunge la echipa Națională în locul lui Mirel Rădoi. Selecționerul în exercițiu a spus, la finalul partidei cu Armenia, câștigată de tricolori cu 1-0, că nu vrea să continue pe banca naționalei.

În acest sens, FRF s-a gândit să îl aducă pe Edward Iornănescu, de la FCSB, mai ales că ar fi putut exista un schimb prin care Rădoi să revină la echipa ui Becali. Patronul FCSB-ului respinge însă această cerere.

Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit despre varianta cu Edi Iordănescu selecționer

„Îl dau pe Edi și îl iau pe Rădoi? Ce mai e și asta? Păi, oamenii ăștia sunt mășini că să-i schimb cum vreau eu? Sunt linguri să las una pe masă și să iau alta?! Aceste minciuni nu mă mai ating. Am spus zilele trecute că nu-mi place jocul echipei, fiindcă lipseau niște jucători de bază. Pac, imediat, s-a spus că e război la FCSB, că iarăși mă bag peste antrenor.

Nu este așa, nu mă bag peste nimeni! Eu mă uit doar la televizor, la meciuri. Nu mă mai interesează de acum, antrenează ăla sau celălalt. Vreau să stau liniștit și să nu mă mai sune nimeni când sunt în Biserică, în zi de sărbătoare”, a fost mesajul lui Becali, conform Playsport.

Modifică setările cookies