Vintila FCSB Poli Iasi Superliga

Vintila pregateste o mutare neasteptata: "Avem solutii pe acest post, inclusiv surprize!" Ce a spus despre revenirea lui Manea si transferul lui Man

POLI IASI - FCSB | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Decembrie 2019, 22:43
Data actualizarii: Marti 03 Decembrie 2019, 22:46

FCSB a reusit sa castige meciul cu Iasi la ultima faza a meciului, scor 2-1. Iasi a deschis scorul prin Andrei Cristea, un jucator de care atat patronul Gigi Becali, cat si antrenorul Bogdan Vintila se temeau inaintea meciului.

Cristea va fi suspendat pentru meciul urmator, dar Vintila nu are emotii: are pregatita o varianta surpriza pentru postul de fundas central pentru meciul urmator.

"Baietii merita toate felicitarile, au dat dovada de sacrificiu, de lupta si de echilibru. Am avut multe ocazii, puteam sa mai marcam, dar totul e bine cand se termina cu bine. Mi-a placut Manea, cum mi-au toti jucatorii. Toti au facut fata din punct de vedere fizic. Le-am spus fundasilor ca au in fata un jucator cu experienta, un jucator care pur si simplu inventeaza goluri.

Dennis este jucatorul nostru, trebuie sa isi faca datoria la club. I-am recomandat sa fie mai linistit pentru ca golul vine, nu trebuie sa-l caute el. Avem solutii in aparare, inclusiv surprize, vreau sa pastrez si eu o surpriza pentru meciul cu Gaz Metan", a declarat Bogdan Vintila la finalul partidei.
 

Modifică setările cookies