Becali a anuntat REVOLUTIA la FCSB: "Asteptati sa vina iarna!" Lista impresionanta a jucatorilor care DISPAR de la echipa

Becali a anuntat REVOLUTIA la FCSB: "Asteptati sa vina iarna!" Lista impresionanta a jucatorilor care DISPAR de la echipa

Gigi Becali anunta o iarna exploziva la FCSB.

Patronul FCSB este pregatit sa faca o serie de schimbari importante in pauaza de iarna mai ales ca echipa a prins la limita play-off-ul. In acest moment, FCSB este pe locul 6, ultimul din play-off.

"Vor pleca jucatori in aceasta iarna, dar o sa intaresc echipa. Asteptati sa vina pauza de iarna si o sa vedeti ce fotbalisti vor pleca, dar si ce jucatori voi aduce", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Lista plecarilor este una stufoasa. Chorbadzhiyski va fi primul plecat in iarna, patronul FCSB a si anuntat ca va renunta la fundasul bulgar. De asemenea, Gikiewicz - "disparut" de la echipa inca din vara poate fi sters din lotul FCSB. Lor li s-ar mai putea adauga Belu, Stan, Salomao, Moutinho, Tsomou si Hora. Si Gnohere ar putea pleca din iarna daca clubul va primi o oferta avantajoasa pentru el.

La capitolul veniri deocamdata nimic nu e sigur. Gigi Becali a anuntat ca isi doreste neaparat un atacant de careu. Patronul FCSB incearca sa-l convinga pe Budescu sa accepte postul, insa este greu de crezut ca mijlocasul Astrei va da curs ofertei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista restricţiilor impuse de marţi în Bucureşti. Ce amenzi se dau. DOCUMENT
BRAT

Modifică setările cookies