Gabi Tamas Nicolae Constantin Petrolul Ploiesti Superliga Superliga

Viitorul lui Gabi Tamaș la Petrolul, sub semnul întrebării: „Am înțeles de la el ca asta vrea”

Gabi Tamaș a fost prezentat în această perioadă de mercato la Petrolul Ploiești.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 18:26
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 18:25

Ultima partidă în care Tamaș a evoluat pentru "lupii galbeni" a fost împotriva Rapidului, de sâmbătă seară, unde Petrolul s-a impus cu 1-0 pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploiești. 

Nicolae Constantin, antrenorul de pe banca tehnică a Petrolului, a vorbit despre Gabi Tamaș și evoluțiile sale, a evidențiat personalitatea pe care o are și a dezvăluit faptul că fundașul vrea să își dea licența pentru a antrena echipe de fotbal.

Nae Constantin: „Am înțeles de la el că intră la licență”

„Pe Gabi l-am dorit mult, cu bune şi cu rele! Deocamdată, le-am întâlnit doar pe cele bune, pe toate fronturile. E un om de bază, ne ajută enorm, inclusiv pe mine ca antrenor.

Când cei tineri îl văd cum se pregăteşte, îi obligă cumva să ţină sus ştacheta. Ştie şi când să mai ridice tonul, iar în timpul meciurilor e de mare sprijin să ai pe teren un fotbalist ca Gabi Tamaş, care îi aşează, îi organizează, îi impulsionează.

Am înţeles că şi acum, înaintea partidei cu Rapidul, a ţinut un discurs fantastic în vestiar înainte ca băieţii să iasă pe teren pentru meci.

Nu ştiu dacă asta va dori să facă în viitor (n.r. să antreneze), dar am înţeles de la el că intră la licenţă. E un tip cu personalitate, ştie ce vrea, s-ar putea impune fără probleme în vestiar sau în faţa conducătorilor.

Acum, depinde să găsească şi conducători care să accepte să lucreze cu un tip cu personalitatea lui Tamaş.”, au fost cuvintele lui Nae Constantin, potrivit Playsport.

Petrolul Ploiești - Rapid București 1-0

Rapid rămâne cu nouă puncte după primele cinci etape, în timp ce Petrolul a urcat în clasament, pe locul șapte, cu șapte puncte. 

În următoarea rundă, giuleștenii vor juca pe teren propriu cu UTA Arad, în timp ce Petrolul se va deplasa pe terenul celor de la FCU Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies