FOTO Petrolul Ploiești - Rapid 1-0 | Giuleștenii nu se impun pe "Ilie Oană" și pierd trei puncte importante

Petrolul Ploiești a primit vizita Rapidului pe Stadionul "Ilie Oană" și au pășit învingători în fața trupei lui Adrian Mutu.

Live text: Petrolul Ploiesti - Rapid
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 21:47
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 23:50
Petrolul Ploiesti
sport live match gol! Gheorghe Grozav '23
1-0
5
Rapid
MIN '90+4
Final

Final.

MIN '85
Ratare

Ivanovski își numără pașii și lansează o bombă spre poarta lui Moldovan. Balonul se apropie periculos de bara transversală, însă atacantul Petrolului nu găsește spațiul porții. Rapid răsuflă ușurată.

MIN '65
Ratare

Jayson Papeau îi pasează excelent în centrul careului lui Ioniță II, care își face mingea spre colț și șutează puternic în lung, iar balonul trece razant de bară.

MIN '52
Cartonas galben

Kait primește cartonașul galben după ce îl lovește pe Seto în plină figură. Petrolul beneficiază de o lovitură liberă.

MIN '46
Inceput

Partea a doua a început! Rapid are lovitura de start și va ataca de la dreapta la stânga în această repriză secundă.

MIN '45
Pauza

Final de primă repriză.

MIN '41
Ratare

Ștefan îi pasează excelent lui Jayson Papeau, iar noua achiziție a giuleștenilor șutează puternic, însă, alunecă în momentul finalizării, iar balonul trece razant de bara laterală a porții.

MIN '38
Ratare

Gicu Grozav are o cursă formidabilă în banda stângă, Cristi Săpunaru a fost literalmente depășit de viteza petrolistului. Iacob îl deposedează excelent, însă, pe Grozav și îndepărtează pericolul de la poarta lui Moldovan.

MIN '23
Gol

GOOOOOOOOL Petrolul Ploiești! Gicu Grozav caută șutul și lovește balonul puternicul cu interioruo. Moldovan scapă mingea din mâini, iar "lupii galbeni" deblochează tabela în minutul 23.

GOOOOOOOOL Petrolul Ploiești! Gicu Grozav caută șutul și lovește balonul puternicul cu interioruo...._425
1-0
MIN '20
Cartonas galben

Săpunaru îl faultează dur pe Ivanovski, îl pune la pământ, iar Cătălin Popa, centralul partidei, îl penalizează cu cartonașul galben.

MIN '13
Ratare

Țicu centrează în forță și îl caută pe Ivanovski, însă, lovitura este mult prea puternică și ajunge în cealaltă bandă. Rapid beneficiază de un out și răsfulă ușurată în urma unei faze care se anunța periculoasă.

MIN '3
Inceput

Arbitrul repornește meciul. Timpul se scurge din minutul 3.

Arbitrul repornește meciul. Timpul se scurge din minutul 3._422
Inceput

Încă nu se joacă pe Stadionul "Ilie Oană". Arbitrul le face semn fotbaliștilor să nu meargă la vestiar, rămân undeva în marginea terenului, între băncile de rezerve. Fumul s-a extins pe tot terenul.

Încă nu se joacă pe Stadionul "Ilie Oană". Arbitrul le face semn fotbaliștilor să nu..._421
Inceput

Arbitrul oprește temporar partida. Fanii "lupilor galbeni" au aruncat cu materiale pirotehnice la poarta lui Moldovan.

Arbitrul oprește temporar partida. Fanii "lupilor galbeni" au aruncat cu materiale pirotehnice..._420
MIN '1
Inceput

Centralul fluieră începutul partidei. Petrolul Ploiești beneficiază de lovitura de start și va ataca de la dreapta la stânga.

Inceput
Echipele de start!

Petrolul Ploiești:
Vâlceanu - Meijers, Tamaș, Huja - Pashov, Jair, Seto, Țicu - Cioiu, Ivanovski, Grozav;
 
Rapid București: Moldovan - Morais, Săpunaru, Iacob, Ștefan - Kait, Crepulja, Ciobanu - Sefer, Dugandzic, Papeau.
13-08-2022 12:49

Petrolul Ploiești - Rapid, LIVE TEXT de la 21:45

Etapa cu numărul 5 din Superliga României le pune față în față pe nou-promovata Petrolul Ploiești și Rapid, în unul dintre cele mai așteptate derby-uri ale sezonului. Ploieștenii vin după prima victorie obținută în campionat în acest sezon, în deplasarea cu Universitatea Cluj, scor 1-0. 

De cealaltă parte, Rapidul lui Adrian Mutu are trei victorii consecutive, după înfrângerea din prima etapă cu CFR Cluj, scor 0-1, iar în cazul unei victorii poate trece pe primul loc în clasament, cel puțin până la meciul campioanei CFR Cluj, cu care se află la egalitate de puncte în acest moment. 

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în Liga 2, în luna noiembrie a anului 2020, iar atunci „lupii galbeni” se impuneau cu 2-0. 

13-08-2022 12:48

Petrolul - Rapid se va disputa cu casa închisă

Toate bilete pentru partida de pe Stadionul Ilie Oană, care are o capacitate de 15.500 de locuri, au fost vândute cu mai mult de două zile înainte de startul jocului.

Dintre acestea, 10.000 au fost vândute exclusiv online, iar puținele tichete rămase au putut fi cumpărate astăzi și de la casele de la stadion. Jucătorii Petrolului au beneficiat de un sprijin impresionant și la precedentele meciuri de acasă din Superliga, însă derby-ul cu Rapid va fi primul joc cu casa închisă din acest sezon pentru ploieșteni.

Petrolul a făcut un apel pe rețelele sociale, cerându-le suporterilor ploieșteni să vină la meci îmbrăcați în galben "pentru a contribui la o atmosferă unică în România"

"SOLD-OUT ”Ilie Oană”‼️ Ne înclinăm! Vă mulțumim! Vom avea un stadion plin, vom avea un stadion în galben. Hai la meci îmbrăcat în galben pentru a contribui la o atmosferă unică în România", a transmis Petrolul.

Modifică setările cookies