Laszlo Boloni FC Metz Kiki Kouyaté Ladislau Boloni Stranieri

VIDEO Laszlo Boloni are de gestionat o situație dificilă la Metz! Un jucător nu a dorit să intre pe teren! Reacția antrenorului

Cel mai bun fundaș central al lui Boloni a refuzat să joace în ultimul joc cu Valenciennes, 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 17:36
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 17:37

În primele 3 etape din Ligue 2, Metz a obținut 6 puncte. Elevii lui Laszlo Boloni (69 ani) s-au impus în prima etapă, 3-0 cu Amiens, au fost învinși în deplasare la Caen, 0-1, și au câștigat ultima rundă cu Valenciennes, 2-0. Chiar dacă este în grafic cu Metz, antrenorul român a avut de gestionat o situație dificilă la ultimul joc. 

Kiki Kouyaté (25 ani) nu a dorit să joace cu Valenciennes. Fundașul central din Mali, cotat la 5 milioane de euro de Transfermarkt, nu a fost mulțumit că nu i s-a permis să se transfere, iar la scurt timp Dylan Bronn (27 ani), partenerul său din apărare, a fost cedat la Salernitana în schimbul a 1 milion de euro. 

Ladislau Boloni: „Antrenorul trebuie să accepte anumite lucruri!” 

„Absența lui Kouyate? A fost decizia jucătorului. E o piesă importantă la noi, dar văzând starea sa psihică, nu și-a asumat riscul de a intra pe teren.

Sunt convins totuși că e un băiat care ascultă. Îi vrem binele și vom găsi cea mai bună cale, pentru că merită. Sunt lucruri pe care trebuie să le respectăm. Cel mai important este colectivul.

Antrenorul trebuie să accepte anumite lucruri… Inclusiv situația financiară”, a declarat Ladislau Boloni la finalul meciului cu Valenciennes, 2-0.

Modifică setările cookies