Rapid Bucuresti Adrian Mutu dan sucu Superliga Viorel Hizo Superliga

Relația specială dintre Adrian Mutu și Dan Șucu: „Se potrivesc perfect” Ce a transmis un fost rapidist

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului, iar Dan Șucu, unul dintre acționarii clubului giuleștean.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 17:17
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 17:14

În primele patru etape ale Superligii, Rapidul s-a situat pe a doua poziție în clasament. În a cincea, giuleștenii au pierdut în fața Petrolului Ploiești pe Stadionul "Ilie Oană", iar Hermannstadt, Farul și Botoșani dețin toate șansele să ocupe o poziție mai bună decât a "alb-vișiniilor" la finele etapei.

Adrian Mutu a câștigat trei meciuri și a pierdut două și, până acum, nu a obținut niciun rezultat de egalitate. Șucu a adus un plus cu privire la bugetul formației, iar Viorel Hizo, un fost rapidist care a strâns peste 100 de partide în tricoul "vulturilor", a vorbit despre relația dintre cei doi.

Hizo: „Se potrivesc perfect”

„Domnul Şucu a dovedit că este un om de afaceri şi din punct de vedere economic sunt convins că va aduce un control şi mai mare în club şi o finanţare corespunzătoare. Se potriveşte cu Mutu perfect domnul Şucu, nu sunt oameni care fac gălagie, sunt oameni care îşi văd de treabă!

Se poate întâmpla orice (n.r. despre titlu de campionă)”, au fost cuvintele lui Viorel Hizo, potrivit Orange Sport.

Petrolul Ploiești - Rapid București 1-0

Rapid rămâne cu nouă puncte după primele cinci etape, în timp ce Petrolul a urcat în clasament, pe locul șapte, cu șapte puncte. 

În următoarea rundă, giuleștenii vor juca pe teren propriu cu UTA Arad, în timp ce Petrolul se va deplasa pe terenul celor de la FCU Craiova.

Modifică setările cookies