Saifeddine Alami Adrian Mutu Dunarea Calarasi Hassania d Agadir Rapid Fotbal intern

OFICIAL Dorit de Dinamo, fotbalistul dat afară de Mutu de la Rapid s-a transferat în țara natală!

Saifeddine Alami a fost legitimat în ultimele trei sezoane la gruparea din Giulești și acum a semnat cu Hassania d'Agadir din Maroc.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 18:02
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 18:03

Mijlocașul marocan cu cetățenie spaniolă Saifeddine Alami (29 de ani), care în ultimele trei sezoane a fost legitimat la Rapid, cu care a evoluat în Liga 2 și Liga 1, a semnat cu Hassania d'Agadir, echipă din Botola Pro, prima divizie din Maroc.

Alami, care în România a mai jucat la Dunărea Călărași în două rânduri, inclusiv sub formă de împrumut de la gruparea din Giulești, a fost dorit în această vară de Dinamo după ce Adrian Mutu nu l-a mai vrut la Rapid, însă a preferat să se întoarcă în țara natală, acolo unde a evoluat anterior pentru granzii de la Raja Casablanca.

Marocanul a semnat cu Hassania un contract pe două sezoane, anunță SNRT News, care a oferit și prima declarație a fotbalistului la noua echipă: 

”Le mulțumesc conducătorilor și antrenorului că au avut încredere în mine. Sunt onorat să port acest tricou și sper să le ofer suporterilor momente frumoase în viitorul sezon”.

Foto: Rapid București & SRNT News

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies