Liga 1

Victoria FCSB-ului cu CFR, explicată de Anghel Iordănescu: „A adus pentru prima dată lupta de care pomenea patronul!” Atac la lider: „Nu s-a prezentat la derby!” 

FCSB a câștigat în Gruia după mai bine de 8 ani, relansând lupta la titlu, 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 15:26
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 15:29

Echipa lui Toni Petrea s-a apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj după golul marcat de Octavian Popescu, ajutat de devierea lui Graovac. Oficialii ardelenilor au criticat dur arbitrajul lui Istvan Kovacs, acuzându-l pe 'central' că a decis partida, odată cu eliminarea lui Susic, în urma unei intrări dure la Olaru. 

Dan Petrescu a fost vehement în declarații punctând că intrarea jucătorului său nu ar fi trebuit sancționată astfel. 

Anghel Iordănescu, reacție vehementă la adresa celor de la CFR Cluj 

Anghel Iordănescu (71 ani) a comentat derby-ul din Gruia, având cuvinte de laudă la adresa roș-albaștrilor, despre care a spus că au arătat lupta pe care o tot cerea Gigi Becali în declarațiile sale. Totodată, fostul selecționer a criticat modul în care CFR Cluj s-a exprimat pe teren, punctând că ardelenii „au refuzat fotbalul”. 

„CFR nu poate să reclame că meciul a fost câștigat de Kovacs. Meciul a fost câștigat de FCSB, care a pregătit foarte bine acest joc și a adus pentru prima dată într-un meci cu CFR acea luptă de care pomenea patronul echipei.

E victoria celor care au decis să alcătuiască o linie de mijloc mai puternică, a celor care au pregătit mental jucătorii pentru luptă și pentru refuzul jucătorilor de la CFR de a juca.

CFR nu s-a prezentat la acest derby, a negat fotbalul și a refuzat fotbalul. FCSB a încercat tot ce-i stă în putință să joace și să câștige”, a declarat Anghel Iordănescu pentru Digi Sport

Anghel Iordănescu a vorbit despre Octavian Popescu

Totodată, fostul mare antrenor a vorbit și despre golul lui Octavian Popescu, pe care l-a numit ca fiind 'norocos', în contextul devierii lui Graovac. Cu toate astea, Anghel Iordănescu îi prevede un viitor strălucit tânărului fotbalist: „Un gol extrem de important, care a adus trei puncte, dar extrem de norocos. Mai e mult până departe, mai e mult de muncă. E un jucător de talentat, unul dintre jucătorii talentați din fotbalul nostru, care va valora, în scurt timp, mult mai mult decât ne așteptăm”. 

Modifică setările cookies