Catalin Sajin Echipa Nationala FCSB Liga Elitelor Republica Moldova Fotbal intern

GALERIE FOTO Un fotbalist de la FCSB a fost convocat la naționala Moldovei după ce România a renunțat la el!

Mijlocașul ofensiv Cătălin Sajin are 17 ani, joacă în Liga Elitelor și a bifat selecții și la selecționatele noastre de juniori.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 15:06
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 15:07

Cătălin Sajin, mijlocaș ofensiv în vârstă de 17 ani legitimat la FCSB, pentru care evoluează la juniorii din Liga Elitelor, a fost convocat la echipa națională Under 19 a Moldovei pentru un cantonament la centrul de la Vadul lui Vodă, anunță Federația Moldovenească de Fotbal pe site-ul oficial.

Este vorba despre o acțiune de pregătire în vederea campaniei preliminare 2022-2023, în care naționala sub 19 ani de la Chișinău va evolua în grupa 13 alături de selecționatele similare ale Țărilor de Jos, Sloveniei și Irlandei de Nord.

Sajin a fost ”decarul” naționalei Under 16 a României

Sajin are dublă cetățenie, română și moldovenească, el fiind convocat și la naționala de juniori a României, la categoria Under 16.

Pentru România Under 16 a evoluat într-o ”dublă” amicală cu Cipru, iar în primul meci, câștigat cu 4-1, chiar a jucat titular, purtând tricoul cu numărul 10. De atunci însă, adică din august 2019, Sajin nu a mai fost convocat de FRF.

Mijlocașul ofensiv a mai evoluat la Dacia Chișinău, Sport Team București și Rapid înainte de a ajunge la FCSB.

Un alt fotbalist din România convocat de moldoveni pentru această acțiune este mijlocașul Alexandru Tocari, de la KSE Târgu Secuiesc (Liga 3).

Foto: FCSB Academy / Cătălin Sajin / Costel Șerban

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!