Liga 1

Gigi Becali anunță că derby-ul de titlu FCSB - CFR Cluj se va juca în Ghencea: "Ce, e stadionul lor?"

FCSB a învins CFR Cluj, scor 1-0, iar titlul se poate decide în ultima etapă, la ultimul duel direct dintre cele două formații.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 11:58
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 11:58

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, FCSB ocupă locul secund, cu 43 de puncte, la două lungimi în spatele lui CFR Cluj. Cele două formații se vor întâlni din nou în ultima rundă din play-off, gazde urmând să fie bucureștenii.

Gigi Becali anunță că derby-ul de titlu FCSB - CFR Cluj se va juca în Ghencea

FCSB nu va putea juca pe Arena Națională meciul cu CFR Cluj din cauza unui alt eveniment care va fi organizat în aceeași perioadă pe cel mai mare stadion al țării. Totuși, Gigi Becali anunță că a găsit soluția, iar formația sa va face toate demersurile necesare pentru a juca în Ghencea, pe Stadionul Steaua.

Dacă luni anunța doar că "este posibil" ca FCSB să joace în Ghencea, Gigi Becali pare mult mai hotărât la 24 de ore după declarația inițială.

"Direct pe Ghencea o să jucăm (n.r - meciul cu CFR). Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r -CSA Steaua)?

Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie. Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi, are prea puține locuri", a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

FCSB a mai anunțat în acest sezon că a depus o cerere oficială pentru a juca pe Stadionul Steaua, însă oficialii clubului din Liga 2 au refuzat.

Ce spunea Gigi Becali după meciul cu CFR Cluj

Dacă cele două echipe vor merge ”braț la braț”, FCSB și CFR Cluj vor juca în ultima etapă cu ”titlul pe masă”. Cei de la FCSB și-ar dori ca partida să se joace în Ghencea, stadionul pe care cei de la CSA Steaua joacă meciurile de pe teren propriu.

„E posibil și asta. Nu poate nimeni să facă ce vrea până la urmă. La ora asta nu mă interesează. Nu vreau scandal. Dacă va fi cazul și va fi nevoie să jucăm în Ghencea, eu vă spun că vom juca în Ghencea.

Nu poate nimeni să facă asta. Când o să intervin eu o să se întâmple asta. Dar acum nu vreau scandal. Dar când voi dori să joc în țara mea, pe un stadion, o voi face”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies