Dinamo juan camara Superliga

Veste URIASA pentru dinamovisti! Unul dintre cei mai importanti fotbalisti ar dori sa continue la echipa: "Imi place la Dinamo, m-am acomodat foarte bine!" Care sunt conditiile pe care le pune

Juan Camara este unul dintre cei mai cautati fotbalisti ai lui Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 10:47
Data actualizarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 10:50

S-a vorbit vorbit destul de mult in ultimele zile despre interesul Universitatii Craiova pentru fotbalistul crescut de Barcelona, dar si al campionilor de la CFR.

Majoritatea jucatorilor lui Dinamo intentioneaza sa paraseasca echipa daca nu vor primi macar un salariu restant pana in primele zile din ianuarie. 

Camara insa a anuntat conducerea clubului ca ar dori sa ramana in continuare in Stefan cel Mare, dar nu o poate face daca nu se rezolva macar o parte din problemele financiare.

"Vreau sa raman, imi place la Dinamo, m-am acomodat foarte bine si la echipa, si in Bucuresti. Imi place foarte mult atmosfera creata de suporteri. 

Mi-as dori din tot sufletul sa se rezolve situatia financiara, chiar vreau sa raman la Dinamo. Dar nu pot continua fara bani!", le-ar fi transmis Camara oficialilor lui Dinamo potrivit Gazetei Sporturilor.

Sursa citata informeaza si ca la inceputul acestei saptamani fotbalistul spaniol in varsta de 26 de ani a avut o discutie telefonica cu directorul sportiv al clubului alb-rosu, Rufo Collado.

Collado l-ar fi asigurat pe Camara ca problemele se vor rezolva si i-a cerut sa aiba incredere in conducere, iar Camara i-a replicat ca, desi nu i-au dat niciun motiv sa aiba incredere, le va mai acorda acestora o sansa.

Dinamovistii se vor reuni duminica, 3 ianuarie, la baza de pregatire de la Saftica pentru reluarea pregatirilor in vederea partii secunde a campionatului.

La aceasta reunire va fi prezent si Ionel Gane, care a asigurat ca doreste sa continue munca de la Dinamo.

 

 

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies