Liga 1

Varianta SOC la FCSB pentru inlocuirea lui Vintila! Un super-antrenor ar putea prelua banca ros-albastrilor: "Ziceam ca va ajunge acolo! Ar fi interesant"

Gigi Becali nu a renuntat la titlu cu FCSB si spera ca echipa sa se impuna fara probleme in cele 8 etape ramase pana la sfarsitul campionatului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Mai 2020, 08:59
Data actualizarii: Sambata 30 Mai 2020, 09:00

Patronul FCSB viseaza la titlu, insa ar putea avea o problema. Contractul antrenorului Bogdan Vintila expira la sfarsitul lui iunie, iar sezonul se incheie la jumatatea lui iulie, astfel ca Gigi Becali este nevoit sa ia o decizie in ceea ce priveste viitorul tehnicianului pe banca. 

In cazul in care alege sa nu ii prelungeasca intelegerea lui Vntila, Becali s-ar reorienta catre un antrenor cu rezultate bune. Edward Iordanescu ar fi o optiune serioasa pentru ros-albastri, dupa ce i-a expirat contractul cu Gaz Metan Medias. 

Narcis Raducan, fost director sportiv al FCSB a vorbit despre posibilitatea ca Iordanescu sa preia banca ros-albastrilor, afirmand ca ar fi o varianta buna. 

"Ar fi foarte greu sa lucreze cu Gigi Becali, unul dintre ei trebuie sa se schimbe sau chiar amandoi foarte mult. Trebuie sa ajunga la mijloc si nu stiu pentru care e mai greu. Pentru o persoana de 60 de ani care s-a obisnuit asa, a avut si performante, are si putere financiara sau pentru un antrenor tanar care nici de tatal lui nu asculta atunci cand trebuie sa ia o decizie?

Ar fi o formula interesanta, dar Edi poate raspunde la asta. Acum ceva timp, ziceam ca Edi va ajunge acolo mai devreme sau mai tarziu. E destul de dificil la cum vad ca se dezvolta, la modul de lucru al lui Gigi Becali in relatia cu antrenorii. 

Nu cred ca ar accepta Edi nicio secunda sa se bage Gigi Becali peste el. A crescut si a vazut ca, sa-ti pui aparatori cum au caii care merg pe strada, nu merge. Trebuie sa discuti cu actionariatul, sa fii conectat la realitatea financiara a clubului, trebuie sa ai discutii cu patronii, dar trebuie sa fie o limita", a declarat Narcis Raducan pentru Telekom Sport. 

Modifică setările cookies