S-a stricat prietenia! E scandal pe axa Botosani - FCSB: "Asa au si ei sansa sa castige campionatul!" De la ce a pornit totul

FCSB si Botosani au o relatie speciala in Liga 1, intre cele doua echipe realizandu-se mai multe transferuri in ultimii ani.

Presedintele de imagine al FCSB a luat foc cand a aflat ca Iftime de la Botosani e de acord ca o echipa care are un caz de Covid sa fie exclusa din competitie.

"Eu cred ca e o intrega nebunie. Daca echipele vor fi excluse, atunci Botosaniul are sansa sa castige campionatul. Pentru prima oara in istorie", a spus Helmut Duckadam.

Valeriu Iftime: "E o rautate a domnului Duckadam"

 

Patronul Botosaniului a reactionat rapid si spune ca isi doreste ca virusul sa nu puna probleme, astfel incat campionatul sa poata fi terminat de toate echipele pe teren:

"E o rautate a lui Duckadam. Sper sa nu avem nicio problema cu Covid-ul. Este un paleativ, ca sa nu dam afara toata competitia. Una dntre idei era ca daca cineva se imbolnaveste sa intrerupem competitia, ceea ce e foarte grav", a fost raspunsul lui Valeriu Iftime.

Duckadam se ocupa si de afacerile sale personale in pauza. A lanasat o serie de echipament sportiv care ii poarta numele, are mingi, tricouri si manusi. O seri limitata de doar 86 de manusi cu semnatura lui e insa favoriita sa. Totul se face in Serbia. Acasa, in Bucuresti, Duckadam isi pazeste gradina cu flori de ultimul mebru al casei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies