Varianta pe care Becali nu a luat-o in calcul: "Ar fi capitan la FCSB! E peste Ovidiu Popescu sau Roman cateva clase...sanatoase!"

Varianta pe care Becali nu a luat-o in calcul: "Ar fi capitan la FCSB! E peste Ovidiu Popescu sau Roman cateva clase...sanatoase!"

FCSB ar putea sa aduca un fundas de la Craiova.

Basarab Panduru il recomanda pe Ivan Martic, jucator pe care oltenii par sa-l ignore. Martic a fost rezerva la partida cu Chindia, fapt ce l-a contrariat pe Panduru.

In opinia lui Panduru, Martic ar putea juca fara probleme la orice echipa de top din Liga 1 si nu merita tinut rezerva. Panduru il vede pe Martic chiar capitan la FCSB, daca Gigi Becali ar dori sa-l aduca.

"Cred ca meciul asta te pune pe ganduri si dupa meciul asta trebuie sa iei o decizie, sa te pui la masa, sa te gandesti ce trebuie sa faci, pentru ca nu poti sa-l tii pe Martic rezerva. N-ai cum. E imposibil sa tii cel mai bun fundaa dreapta din Romania rezerva. Pai, trimite-l la CFR si o sa joace Martic la CFR de n-ai treaba. Cu ochii inchisi joaca acolo. Joaca oriunde, nici nu mai vorbesc acolo (n.red. - FCSB), ca daca spui ca este Ovidiu Popescu fundas dreapta sau Roman fundas dreapta. Adica Martic e clase peste... Sanatoase! Il pui capitan de echipa intre astia trei acolo, e capitan de echipa. Nu are cum sa-ti lipseasca. Dar crezi ca ei nu stiu? Stiu şi ei. Noi le spunem aici, dar stiu si ei",
a declarat Basarab Panduru pentru TelekomSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies