Val de LAUDE la adresa lui Andrei Vlad dupa startul bun de sezon! Portarul FCSB, avertizat de Duckadam: "L-am avut pe Cojocaru, dar l-a darmat aerul prea inalt!"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Septembrie 2020, 16:02
Data actualizarii: Joi 10 Septembrie 2020, 16:06

Andrei Vlad (21 ani) are un start extrem de bun de sezon.

Dupa prestatiile solide de la FCSB din noul sezon, Andrei Vlad si-a aratat calitatea in ambele meciuri jucate pentru nationala de tineret a Romaniei. Titularul lui Mutu a avut interventii cu adevarat spectaculoase in meciurile 'tricolorilor mici', iar asta a atras cuvinte de lauda. 

Helmut Duckadam a vorbit despre portarul FCSB-ului, devenit titular odata cu plecarea lui Balgradean si l-a laudat pe Vlad, insa a tinut sa il avertizeze pe tanarul aparator. 

"A aparat foarte bine, a aratat si siguranta in primele jocuri la FCSB. Am spus-o, nu poti capata cu experienta daca nu joci. 

In primele etape la FCSB a aratat siguranta, asta se primeste. Cand intri intr-o partida, doua si toti sunt cu ochii pe tine, orice greseala se taxeaza, dar in mod clar presiunea e mai mare. 

Radoi a avut ochi buni, l-a folosit chiar cand era rezerva la FCSB si acest lucru l-a ajutat foarte mult.

Prea putin am vorbit cu el, avea antrenor de portari. Nu il cunosc atat de bine, el a venit la Steaua dupa un singur joc si pe bani multi. Trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant. L-am avut si pe Cojocaru, un portar cu calitati reale, dar l-a darmat putin la un moment dat aerul prea inalt, cel de sus era prea rarefiat. 

Trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant, daca se crede mare portar si viseaza deja ca merge la un club mare si castiga un milion de euro pe luna sau pe an..

Dupa doua jocuri foarte bune facute, mai ales cel cu Finlanda, cand a fost cel mai bun om de pe teren, clar te ajuta", a spus Helmut Duckadam la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!