PLANUL lui Catarama de a o readuce pe DINAMO in fruntea fotbalului din Romania! Buget de 10 milioane de euro pentru "caini"

viorel catarama Dinamo Ionut Negoita Superliga PLANUL lui Catarama de a o readuce pe DINAMO in fruntea fotbalului din Romania! Buget de 10 milioane de euro pentru "caini"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Octombrie 2019, 17:10
Data actualizarii: Joi 31 Octombrie 2019, 17:17

Ionut Negoita si Viorel Catarama s-au intalnit astazi.

Ionut Negoita vinde pachetul majoritar de actiuni al lui Dinamo. El spune ca renunta la 51% din actiuni contra sumei de 1 leu. Conditia este ca afaceristul interesat de preluarea clubului sa faca o infuzie imediata de 500.000 euro si sa rezolve problema datoriilor de 1.800.000 euro.

Viorel Catarama: "Dinamo va fi cotata la bursa si va atrage o suma de cateva milioane de euro"

 

"Am toata convingerea ca intr-o perioada scurta de timp Dinamo va fi cotata la bursa si va atrage o suma de cateva milioane de euro! Evident, la inceput avem nevoie de un audit care va pune pe masa toate informatiile necesare. Va fi primul club din Romania cotat la bursa. Vor exista mai multi actionari, niciunul majoritar, iar clubul va fi condus de profesionisti. Echipa va avea un buget stabilit si va fi condus de catre profesionisti. Cred ca Dinamo ar avea nevoie intre 3 si 5 milioane de euro buget total/an, care poate fi atras in primii ani doar din bursa, pe langa drepturile de televiziune si alte venituri. Se pot ajunge chiar la 10 milioane, da.

Cheltuielile lunare ale lui Dinamo sunt de 300 de mii de euro, aproximativ. Pot sa le sustin cateva luni, pana cand clubul va fi cotat la bursa. Am pregatiti acesti bani", a spus Catarama pentru gsp.

In cazul in care clubul Dinamo nu va putea fi listat la bursa, Viorel Catarama va renuna la ideea de a prelua echipa: "Daca nu se poate cota clubul la bursa, nu ma bag! De unul singur nu pot si nici nu vreau, pentru ca nu ma pricep."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!